از شکر و نمک و هروئین به عنوان سه سم در دنیا یاد می شود. سه ترکیبی که هیچ کدام به صورت طبیعی و اولیه در طبیعت وجود نداشته و ندارد بلکه مداخله انسان در ترکیب منشا این سه ماده، این ترکیبات سمی را تولید کرده است. شکر از نی شکر یا چغندر قند تولید می شود. آنچه که به طور طبیعی در نیشکر و چغندر وجود دارد و قرن ها توسط انسان استحصال شده و مورد استفاده بوده محصولاتی کاملاً سالم و بدون خطر بوده و انسان از مزه شیرین و خواص مفید آنها برخوردار می شده است.
نمک دریا از دریا، رودخانه، معادن و دریاچه ها استحصال می شد و مورد استفاده خوراکی قرار می گرفت. تا یک قرن قبل در مورد نمک یک توصیه جدی وجود داشت و آن مخلوط کردن نمکهای اماکن مختلف با هم و مصرف نمک مخلوط بود و علت آن نیز این طور ذکر می شد که اگر یک عنصر در نمک یک منطقه ای کمتر و همان عنصر در نمک منطقه دیگری زیاد بود مخلوط گشته و مشکل را مرتفع می کرد، مثل کمبود عنصر ید. ید در نمک برخی مناطق کوهستانی خیلی کم است و در نمک برخی مناطق دیگر به وفور یافت می شود. مخلوط کردن نمک های قسمتهای مختلف این نقص را برطرف می کند. استخراج نمک از دریا و معادن و تجزیه آن و جدا کردن عناصر ارزشمندی چون کلسیم و منیزیم و پتاسیم از آن و باقی گذاشتن دو عنصر کلر و سدیم که عامل اصلی بالا برنده فشار خون با مداخله غلط انسان در این ماده طبیعی است.
هروئین نیز از تخلیص و تغلیظ ماده مؤثرۀ گیاهان دارای اثر مخدّری مثل تریاک و خشخاش و …. بدست آمد.
بشر سالها از منافع این گیاهان مخدر در درمان انواع دردها و بی خوابی ها و …استفاده می کرد و حالا جداسازی ترکیبی به نام هروئین و بعد هم مشابه سازی صنعتی این ترکیب در آزمایشگاههای جنایتکاران تولید کننده مواد مخدر در دنیا ماده ای سمی را در اختیار بشر قرار داده که جان بسیاری را به راحتی می گیرد.
در اظهارات معاون محترم وزارت بهداشت اشاره شده که نمک بیش از هروئین در ایران جان می گیرد.
ما به جرأت می گوییم که ۴-۳ میلیون نفری که نمک دریا مصرف می کنند شامل این میلیون ها نفر قربانی نمک نیستند. چون سم مصرف نمی کنند بلکه یک ترکیب کاملاً طبیعی که قرنها پدرانشان مصرف می کردند و سالم و با نشاط و با عمرهای طولانی بودند مصرف می کنند. این افراد هوشمندی که سم نمک تجزیه شده ید دار را مصرف نمی کنند خوب می دانند که از قند و شکر سفید که سم های دیگر هستند نباید استفاده کنند نه تنها برای صبحانه بلکه از قند و شکر در پختن هیچ غذا و دسری استفاده نمی کنند بلکه از شکر سرخ و عسل برای شیرین کردن هر آنچه می خواهند استفاده می کنند.
این میلیونها نفر قربانی که آقای معاون محترم اشاره کرده اند اسیر مصرف نمکی شده اند که بدون دلیل علمی جامع باید و باید و باید . . . تجزیه شود و تبدیل به سم بشود و البته رها شدن از اسارت این نمک سمی بستگی به هوشمندی و کسب اطلاعات بیشتر درباره خواص نمک کامل دریا از منابع داخلی و خارجی دارد. این نمک با قیمت بالغ بر کیلویی سیصد هزار تومان در کشورهای غربی عرضه می شود.
منبــــــع : سایت حکیم دکتر حسین روازاده