روش درست کردن کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی
روش درست کردن کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی
وسایل مورد نیاز برای کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی :
تخم مرغ 2 عدد
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
نوتلا به مقدار لازم
روش درست کردن کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی :
اول تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن هم زده تا حجم آن دو برابر گردد. بعد شیر و ماست را اضافه کرده و روغن بریزید. هر کدام از مواد را یک دقیقه بزنید. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید. و الک کرده و به مواد اضافه کنید.
قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. نوتلا را داخل قیف یکبار مصرف ریخته. و وسط قالب بریزید، سپس با قاشق از مواد کمی روی نوتلا بریزید. ( می توانید مواد کیک را نصف کنید. و بعد نوتلا بریزید و دوباره مواد کیک روی نوتلا بریزید). ولی به روش اول نوتلا ته قالب نمی رود.
داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار بدهید.
برای روکش شکلات :
شکلات تخته ای را بن ماری کنید و کیک را از قالب خارج کنید. حواستان باشد برای این روش حتما باید قالب سیلیکونی باشد.
صبر کنید کیک خنک شود. قالب را چرب کنید و شکلات آب شده را داخل قالب بریزید، سطح قالب کاملا با شکلات یکدست شود بعد کیک داخل قالب بگذارید حتما دقت کنید نباید بگذارید شکلات سرد شود وگرنه شکلات به کیک نمی چسبد.
بعد 2 ساعت داخل یخچال قرار داده، قالب را آرام روی توری برگردانید و قالب را به آرامی جدا کنید.
افزودن دیدگاه جدید