رفتن به محتوای اصلی

روش تهیه کیک کرامبل سیب

تاریخ انتشار:

روش تهیه کیک کرامبل سیب

وسایل لازم برای کیک کرامبل سیب :

آرد     2 لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ     3 عدد
کره     100 گرم
روغن مایع     2 قاشق غذاخوری
ماست شیرین     2/3 لیوان
شکر      1 لیوان سرخالی
تخم مرغ     3 عدد
بکینگ پودر     1 قاشق سرصاف

 

وسایل مورد نیاز برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده      2 عدد
 بیسکوئیت ساقه طلایی      1 بسته
 پودر دارچین      1 قاشق غذاخوری
 شکر     2 قاشق غذاخوری
 نسکافه فوری      1 قاشق غذاخوری
 کره      50 گرم

 

روش تهیه کرامبل :

اول بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید بعد کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.

 

مواد تهیه کیک کرامبل سیب :

اول کره که به دمای محیط رسیده را با شکر 5-6 دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.

داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را ریخته بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و بعدا روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب ریخته و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید.

 

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.

* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.

* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا