رفتن به محتوای اصلی

روش پخت کوکی بادام زمینی عسلی

تاریخ انتشار:

روش پخت کوکی بادام زمینی عسلی

 مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :
1. عسل      175 گرم
2.  بادام زمینی تست شده     50 گرم
3.  کره بادام زمینی      130 گرم
4. کره      150 گرم
5.  شکر قهوه ای      50 گرم
6.  تخم مرغ      2 عدد
7.  گلاب      1 قاشق غذاخوری
8.  آرد      180 گرم
9. جوش شیرین     1/2 قاشق چایخوری
10. نمک     1/4 قاشق چایخوری

شاید دوست داشته باشید: طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید

روش پخت کوکی بادام زمینی عسلی :

با همزن دستی 100 گرم کره و شکر قهوه ای و 25 گرم عسل و کره بادام زمینی را هم بزنید حدود 2 دقیقه. تخم مرغ و گلاب یا عصاره وانیل را اضافه کنید آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و در حد یک دست شدن مخلوط کنید به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله از هم بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید بپزید.

پس از پخت کوکی ها را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شوند، پس از خنک شدن بقیه عسل را با مابقی کره با کمی نمک روی حرارت متوسط بگذارید مدام هم بزنید تا بجوشد حرارت را کم کنید 10 دقیقه با حرارت کم روی شعله باشد تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس روی شیرینی ها بریزید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا