طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
طرز تهیه شیرینی برنجی
با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می توانید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی :
آرد برنج | 400 گرم |
آرد ذرت | 100 گرم |
روغن جامد | 250 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر قند | 250 گرم |
پودر هل | 1 ق م |
مهر کوچک ، تخم خرفه جهت تزیین
طرز تهیه شیرینی برنجی :
ابتدا روغن جامد و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را به مدت یک دقیقه هم بزنید.
در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر باید کاملا لطیف باشد. نه خشک و نه چسبناک.
نکته 1 :
در صورتی که خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید. توجه داشته باشید که در این موارد نمی شود مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق دارند.
نکته 2 :
در صورتی که خمیر خشک بود به مقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف شود. سپس خمیر را داخل کیسه قرار داده و به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدهید. از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید.
سپس مهر را داخل آرد برنج زده و روی خمیر را مهر بزنید.
می توانید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها را نقش بیاندازید. و درنهایت روی نان ها کمی تخم خرفه بپاشید. سینی را داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شود درست کرد.
منبع : baharsite.com
افزودن دیدگاه جدید