ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان شامل انواع مطالب مرتبط از قبیل ترتیل و تفسیر قرآن، اعمال، مقالات، ادعیه، شرح ادعیه، سخنرانی، پوستر، پاورپوینت، استیکر و... از سوی واحد سایبری بنیاد فرهنگی تربیتی ضیاءالصالحین منتشر شد.
ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
مقالات و محتوای مرتبط :
بخش ترتیل و تلاوت قرآنی ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان :
بخش معارف قرآنی ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان :
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
30 تفسیر از رهبر انقلاب 19 | تقوا شرط اصلی پیروزی(آیه 3 سوره طلاق)
بخش احکام ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان :
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان :
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
تصاویر مرتبط با ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان :
پوستر و... :
استوری و عکس پروفایل :
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان (تصاویر لایه باز) :
ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
«اللهُمَّ وَفِّرْ فیهِ حَظّی مِنْ بَرَکاتِهِ، وَسَهِّلْ سَبیلی الی خَیْراتِهِ، وَلاتَحْرِمْنی قَبُولَ حَسَناتِهِ، یا هادِیاً الَی الْحَقِّ الْمُبینِ»
خوشبخت و سعادتمند کسانی هستند که ارزش والای این ماه را بشناسند و از برکات بیپایان آن بهره گیرند و مشکلات معنوی و مادی خود را به برکت روزهها و عبادات در این ماه حل کنند.
در این زمینه امام صادق (علیه السلام) میفرماید:«نَوْمُ الصَّائِمِ عِبادَةٌ وَصَمْتُهُ تَسْبیحٌ وَعَمَلُهُ مُتَقَبَّلٌ وَدُعاؤُهُ مُسْتَجابٌ»؛
در این حدیث امام صادق (علیه السلام) چهار برکت را برای روزه بیان فرموده است: 1- خواب روزه دار عبادت است 2- سکوت روزه دار تسبیح است 3- عمل روزه دار پذیرفته است 4- دعای روزهدار مستجاب است
بیشک برای بهرهگیری بیشتر از برکات مادی، معنوی، آثار و ثوابهای ماه مبارک رمضان، نباید تنها به روزه گرفتن اکتفا کرد، بلکه باید برای تحصیل آثار و برکات ماه رمضان هم چون آمرزش گناهان و نجات از مشکلات تلاش کرد.
باید از گناهان اجتناب نمود و با خودسازی و مراقبت و دوری از آلودگیها، جان خویش را در معرض وزش نفحات رحمانی و عنایات ویژه سبحانی قرار داد.
لزوم تحقق این امور در حالی است که خداوند که میزبان ما در این ماه است چون رحمتش عام و بی پایان است همیشه آماده پذیرایی است و این ما هستیم که برای ورود در این ضیافت باید آمادگی پیدا بکنیم و آمادگی ما به این است که روح و قلبمان را صفا دهیم و کینهها، حسادتها، غلّ و غشها را از روحمان بزداییم تا اینکه نشاط عبادت پیدا کنیم، چون بسیاری از افراد هستند که نماز میخوانند و روزه میگیرند؛ اما به علت ارتکاب به گناه، عباداتشان فاقد نشاط معنوی است؛ لذا میگوید نماز بخوانیم تا سبک بشویم و یا وقتی ماه رمضان تمام شد می گوید راحت شدیم، که این بینشاطی در عبادت را میرساند. حال آنکه نشاط معنوی به «حالات معنوی و روحانی» و« نشاط و جذبه ملکوتی»اطلاق میشود که در دل و جان انسان در این ساعات با برکت ماه رمضان به ویژه در شب به وجود میآید که آثارش در روح انسان عمیقتر و دوامش بیشتر است.
آری شکوه نعمت و احسان الهی در ماه رمضان به گونهای است که، تمام نعمتهای مادی و معنوی و حتی استعدادهای گوناگون درونی را شامل میشود و این بدان معناست که همگان باید از نعمتهای او بهره گیرند و طریق ناسپاسی پیش نگیرند و نعمتهای الهی را بیهوده به هدر ندهند و از سستی و تنبلی در بهره گیری از آن بپرهیزند و بدانند برای رسیدن به رشد و تعالی و کمال مطلوب، همه اسباب و وسائل آماده است. لیکن متأسفانه در عمل بسیارند کسانی که به ظاهر در مسیر اطاعت هستند و دعوت پیشوایشان را لبیک میگویند؛ ولی بر اثر سستی و کاهلی نتیجه مطلوبی عایدشان نمیشود.
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان (کلیپ) :
ویژه نامه شب و روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
شرح ادعیه :
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
ادعیه مشترک :
سخنرانی های مرتبط :
سیره و دستورات :
استیکرهای مرتبط :
اینفوگرافیک و پاورپوینت های مرتبط :
اینفوگرافی ها :
ꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥꕤꕥ
پاورپوینت ها :
مناجاتهای مرتبط :
نرم افزارهای مرتبط :
ویژه نامه های مرتبط :