روش درست کردن تست تخم مرغ و پنیر
روش درست کردن تست تخم مرغ و پنیر
روزهای پاییزی از راه رسید و می توانید لذت خوردن یک صبحانه داغ و فراموش نشدنی را در کنار خانواده خود تجربه کنید. بوی نان داغ به همراه تخم مرغ و دیگر مخلفات می تواند برای شما یک صبح دل انگیز تعطیل را رقم بزند. تست تخم مرغ و پنیر یک صبحانه عالی، پر طرفدار و خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید. این تست را برای عصرانه هم می توانید در نظر بگیرید.
مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ و پنیر :
تخم مرغ ۶ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۳۰۰ گرم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک سوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک سوم قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
نان تست یک بسته
روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر :
پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و آن ها را به پنیر پیتزا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ادویه به خورد پنیر برود.
پنیر را روی نان های تست بریزید. سینی فر را به آرد سفید آغشته کنید سپس نان های تستی که روی آن ها پنیر ریخته اید را روی آن قرار دهید.
سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.
حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید که نان ها در فر باقی بمانند.
تابه ای را روی حرارت گاز قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید. تخم مرغ ها را داخل آن بیندازید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید تخم مرغ ها عسلی و کمی پخته شوند.
سینی را از فر در آورید و هر تخم مرغ را روی یک نان قرار دهید. سپس دوباره سینی را به فر منتقل کنید و فقط شعله بالا را روشن کنید و ۳ دقیقه به آن ها اجازه دهید تا بپزند.
افزودن دیدگاه جدید