رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا       3 پیمانه
 آب مرغ    2/3 پیمانه 
لوبیا قرمز     1 پیمانه 
ذرت پخته شده     2/3 پیمانه 
خیار    3 عدد
پیاز قرمز    1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای    1 عدد
 

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری 
آب لیمو     2 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل     به میزان لازم 
 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا