روش درست کردن کوفته انار
این کوفته خوشمزه را حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوفته انار : برای 30 الی 40 عدد کوفته
گوشت چرخ کرده بدون چربی 1 کیلو
پیاز متوسط 1 عدد رنده شده و آب گرفته شده
گردو 1/5 پیمانه کاملا خرد شده
تخم مرغ 1 عدد
نان خشک آسیاب شده نیم پیمانه
جعفری تازه خرد شده نیم پیمانه
ترخون تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و سیاه، پودر زیره، نمک به مقدار لازم
روغن نسف پیمانه
دانه های انار برای تزیین نصف پیمانه
مواد لازم برای سس کوفته انار :
رب انار 3/4 پیمانه
آب انار 1 پیمانه
عسل یا شکر 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کوفته انار :
پیاز، گردو، خرده نان، جعفری، ترخون، آب لیمو، زیره، نمک و فلفل ها، پودر زیره را با هم داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. می توانید به کمک دست هم مواد را مخلوط کرده تا کاملا ورز بیاید و خمیر آماده شده را حداقل نیم ساعت تا نهایتا یک روز داخل یخچال بگذارید. کوفته ها را آماده کنید. (یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و گرد کنید) کوفته ها را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید تا روز کوفته سرخ شود
برای سس همه مواد را به همراه یک پیمانه آب با هم مخلوط کنید و شوری، شیرینی و ترشی سس را بنا به ذائقه خود به وسیله نمک و شک تنظیم کنید. حالا بخشی از سس را کنار بگذارید برای سرو همراه با غذا و بخش باقیمانده را به همراه دانه های انار با قاشق روی کوفته ها بریزید. کوفته ها را درون تابه با شعله ملایم بگذارید تا پخته شود و سس آن غلیظ شود.
بعد از پخت سس کوفته باید غلیظ شده باشد. اگر تمایل دارید سس بیشتری داشته باشید کمی دیگر آب انار غلیظ شده در اواسط طبخ به کوفته ها اضافه کنید و بعد از پخت نوش جان کنید.
این کوفته انار را می توانید هم با نان و هم با برنج میل کنید.