رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پیتزا کاری

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پیتزا کاری

مواد لازم برای پیتزا کاری :

سینه‌ مرغ     ۵۰۰ گرم 
 قارچ    ۵۰۰ گرم 
 فلفل دلمه ای متوسط    ۲ عدد 
 پیاز    ۱ عدد 
سس گوجه فرنگی    به مقدار لازم
ادویه کاری    به مقدار لازم
نمک و فلفل    به مقدار لازم
خمیر پیتزا    به مقدار لازم
 

طرز تهیه پیتزا کاری :

مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل می گذاریم تا بپزد مرغ که نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم. 

بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش می کنیم. مقدار ریز شدن مرغ ها و ریش شدن آن ها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما دارد. 

قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد می کنیم. مقدار کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم و قارچ ها را می ریزیم تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه ای و مرغ ها راو اضافه می کنیم و ادویه کاری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بر می داریم.

به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است قارچ زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالی آن از دست می رود.

خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطر آن بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن می کنیم. سس را روی آن می مالیم و بعد، موادی که آماده کردیم، روی خمیر پهن می کنیم و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم.

در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم روی آن اضافه کنید و در فر قرار بدهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. 

وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه می کنیم تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود. 

نکاتی برای پخت پیتزا کاری:

برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیرهای روی آن نسوزد، بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویی آن در فر قرار بدهیم. 

وقتی که خمیر آن پخت، پنیرها را اضافه کنیم و بگذاریم به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا