رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خورش مکزیکی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خورش مکزیکی

مواد لازم برای خورش مکزیکی :

 سینه‌ مرغ بزرگ     ۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده     ۱ عدد 
 سیر خردشده    ۲ حبه
نمک و فلفل     به مقدار لازم 
زردچوبه و ادویه کاری    به مقدار لازم
پودر سیر    به مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده    ۱ عدد
روغن    به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش    ۲ پیمانه
 

طرز تهیه خورش مکزیکی :

ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.

سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.

همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.

در مرحله‌ آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.

در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا