رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پنه آل پلو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پنه آل پلو

مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :

پاستا پنه      به میزان لازم
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری 
سیر     3 حبه 
سینه مرغ گریل شده      50 گرم
فلفل سبز نگینی    30 گرم
زیتون    به مقدار لازم
ریحان تازه    20 گرم
پنیر پارمزان    به میزان لازم
نمک و فلفل    به میزان لازم
 

طرز تهیه گریل کردن مرغ :

مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت در سس بماند. سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.

طرز تهیه پنه آل پلو :

سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا