رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر موز‌ و بیسکوئیت

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر موز‌ و بیسکوئیت

مواد لازم برای دسر موز‌ و بیسکوئیت :

شیر     1 لیوان
 پودر کاسترد     1 قاشق غذاخوری سرپر
 شکر     2 قاشق غذاخوری
 گلاب     1 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت پتی بور    1 بسته
گردو    3 تا 4 عدد
موز    1 عدد بزرگ
زعفران آب شده    1 قاشق
خامه صبحانه    1 قاشق
 

روش درست کردن دسر موز و بیسکویت :

ابتدا شیر، پودر کاسترد، زعفران، شکر و گلاب را با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و بعد خامه صبحانه را اضافه می کنیم (خامه هم اختیاری است می توانید نریزید) و بعد از روی حرارت بر می داریم.

بیسکوئیت ها را کمی خرد می کنیم و موز را حلقه ای خرد می کنیم، گردو را کمی خرد می کنیم سپس از دسر کاسترد کمی ته لیوان ها می ریزیم و بعد بیسکوئیت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد را اضافه می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لیوان پر شود.
برای تزیین مقداری شکلات آب شده و پودر پسته ریختم، سپس چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد از آن آماده سرو می شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا