رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن قلیه قاشقی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن قلیه قاشقی

قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی - جنوبی می باشد.

مواد لازم برای قلیه قاشقی :

لوبیا قرمز پخته     نصف پیمانه
 گوشت چرخ کرده    500 گرم
 اسفناج    500 گرم
 پیاز بزرگ     1 عدد
رب انار    به میزان لازم
نمک و زردچوبه    به میزان لازم
روغن مایع    مقداری
شکر    به میزان لازم

طرز تهیه قلیه قاشقی :

در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکه هایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.
سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشت های قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.
اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5 پیمانه آب و یک کم نمک به آن ها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!
لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.

نکاتی برای تهیه خورش قلیه قاشقی:

خورش قلیه قاشقی را می توان با گوشت تکه ای هم درست کرد.

اگر دوست دارید می توانید لوبیا قرمز را حذف کنید.

می توانید 2 عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.

میزان ترش و شیرینی غذا بسته به ذائقه و سلیقه ی شما دارد.

بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

بهتر است از رب انار ترش برای پخت خورش قلیه قاشقی استفاده شود.

می توانید 3 قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا