رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مافین مرغ و پیازچه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مافین مرغ و پیازچه

مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :

مرغ خرد شده     200 گرم 
 کره برای تفت دادن مرغ    25 گرم 
قارچ ورقه شده      200 گرم
 آبلیمو    1 قاشق غذاخوری 
 آرد     100 گرم
 بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری 
 تخم مرغ     3 عدد
 کره ذوب شده و همدمای محیط     100 گرم
پنیر پیتزا    100 گرم
خامه صبحانه    100 گرم
پیازچه خرد شده    150 تا 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا رنگی    100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

روش درست کردن مافین مرغ و پیازچه :

مرغ را با کره، نمک و زردچوبه تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. قارچ ورقه شده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. بگذارید کنار تا خنک شود.

آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل و زردچوبه را سه بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.

سفیده را با دور تند هم بزنید تا حالت ابری بگیرد.

زرده را کمی هم بزنید و به آن کره ذوب شده، پنیر پیتزا و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سفیده را طی دو مرحله اضافه و فولد کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

قالب مافین را با کره ذوب شده حسابی چرب کنید.

داخل قالب کپسول نیندازید به خاطر وجود پنیر پیتزا مواد به کاغذ می چسبد.

می توانید به جای قالب از کپسول های مقوایی مافین استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه 30 دقیقه بگذارید بپزید. در آخر گریل را روشن کنید تا روی مافین ها خوشرنگ شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا