روش درست کردن انواع املت گوجه
روش درست کردن انواع املت گوجه
مواد لازم برای تهیه ی املت رب گوجه فرنگی :
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی :
برای پخت املت با رب، ابتدا روغن یا کره را که کاملا سلیقه ای است داخل تابه ای بریزید. سپس بعد از گرم شدن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که رب رنگ انداخت. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.نمک و فلفل را هم اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست داشتید املت تان سفت شود بگذارید بیشتر بپزد اما اگر دوست ندارید سفت باشد زمانی که تخم مرغ خودش را گرفت شعله را خاموش کنید.
** شما املت با رب گوجه را به روش بالا دیده اید. اما برای خوشمزه تر شدن آن می توانید بعد از داغ شدن روغن پیاز رنده شده ی درشت یا ریز خرد شده را داخل روغن سرخ کنید. و بعد رب را اضافه کنید و در آخر تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد لازم برای تهیه املت با گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای 1/2 فلفل دلمه ای
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه املت با گوجه :
برای پخت املت ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید و بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از کمی تفت دادن گوجه های ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید در تابه را بگذارید تا گوجه ها خوب بپزند.
بعد از اینکه گوجه ها پختند در آن را بردارید و بگذارید آب آن کشیده شود. اگر روغن آن کم بود روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید گوجه ها داخل روغن سرخ شوند. و دیگر آبی نداشته باشد. نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سفتی املت به حد مورد نظرتان رسید شعله را خاموش کنید.
نکاتی برای تهیه ی املت :
• برای تهیه ی املت می توانید از پیازچه ی خرد شده استفاده کنید. و سرخ کنید. بعضی افراد از ژامبون هم استفاده می کنند.
• برای استفاده از پنیر پیتزا در تهیه ی املت بعد از پخت تخم مرغ ها آن را کف تابه پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیرهای آن آب شوند. سپس خاموش کنید.
• برای تهیه ی املت می توانید از گوجه ی رنده شده هم استفاده کنید.
• برای اینکه املت تان سفت شود آن را زیر و رو کنید تا همه جای آن سفت شود و خوب پخته شود.
افزودن دیدگاه جدید