روش درست کردن پاستا با مرغ و کلم بروکلی
روش درست کردن پاستا با مرغ و کلم بروکلی
پاستا با کلم بروکلی گیاهی با کلم بروکلی درست می شود شما می توانید این پاستا را با ریحان هم درست کنید و به جای بادام زمینی از تخم آفتابگردان استفاده کنید. هنگام خوردن این پاستای سبز رنگ تصویری از تمام زیبایی های طبیعت برای شما جلوه می کند.
پاستا با کلم بروکلی:
مواد لازم پاستا با کلم بروکلی:
ماکارونی یا پاستا با طعم سبزیجات 1 بسته
کلم بروکلی کوچک خرد شده 3 عدد
بادام هندی (یا زمینی) بوداده (نمکی یا بدون نمک) نصف فنجان
پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده و خرد شده 1 عدد
نمک مقداری
آبلیمو به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی:
در یک قابلمه بزرگ به مقدار لازم آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید، چند قاشق نمک اضافه کنید. بعد از جوشیدن آب، پاستا را در آب بریزید. حدود 8 دقیقه زمان بدهید تا پاستا بجوشد و آبکش کنید.
سپس روغن زیتون در یک ظرف بریزید و کلم بروکلی، سیر، پنیر پارمسان، آبلیمو و بادام را اضافه کنید با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
در پایان بعد از آماده شدن پاستا سس تهیه شده را به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص جهت سرو بریزید.
با دانه های فلفل قرمز و پنیر پارمسان روی پاستا را تزئین می کنیم. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو)
طرز تهیه پاستای بروکلی:
مواد لازم پاستای بروکلی :
پاستا 300 گرم
قارچ 8 عدد
کلم بروکلی خرد شده یک پنجم پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
خامه 3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای بروکلی :
نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.
در فاصله به جوش آمدن آب تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به آن یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیاز را داخل تابه تفت دهید.
بعد از تفت دادن پیازها قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ ها تفت بخورند و آب نیندازند.
بعد از 4 دقیقه تفت دادن قارچ ها، کلم بروکلی را اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و کمی کلم را تفت دهید و در حین تفت دادن کلم، سیر، نمک و فلفل قرمز را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.
محتویات تابه ای که سبزیجات را داخل آن تفت دادید داخل ظرف دیگری بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن داخل آن بریزید و سس گوجه فرنگی را به همراه آویشن در روغن تفت دهید.
سپس سبزیجات تفت داده شده را داخل سس گوجه فرنگی بریزد و خامه را اضافه کنید. سس را مدام هم بزنید و اگر قوامش زیاد شد به آن مقدار کمی آب اضافه کنید.
سس آماده شده را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمیسان را به پاستاها اضافه و غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
سالاد ماکارونی با مرغ و کلم:
درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ و کلم,نحوه ی درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ و کلم
مواد لازم برای سالاد ماکارونی با مرغ و کلم :
ماکارونی شکلی خشک 1 لیوان
سینه ی مرغ 1 عدد
کلم سفید خردشده 2 لیوان
خیارشور خرد شده 1 لیوان
هویج رنده شده 1 عدد
سس مایونز یک دوم لیوان
نمک و فلفل سیاه مقداری
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کلم :
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بپزید، سپس ماکارونی را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. و کمی آب سرد روی آن بریزید تا حدی که خیلی بی نمک نشود. ماکارونی و تمام مواد خرد شده را داخل ظرف بزرگتری بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
برای تهیه ی سس، سس و مقدار کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی ماکارونی ها و موادتان بریزید. و به آرامی مخلوط کنید، سالاد ماکارونی را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند.
افزودن دیدگاه جدید