رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پاستا با مرغ و کلم بروکلی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پاستا با مرغ و کلم بروکلی

پاستا با کلم بروکلی گیاهی با کلم بروکلی درست می شود شما می توانید این پاستا را با ریحان هم درست کنید و به جای بادام زمینی از تخم آفتابگردان استفاده کنید. هنگام خوردن این پاستای سبز رنگ تصویری از تمام زیبایی های طبیعت برای شما جلوه می کند.
پاستا با کلم بروکلی:

مواد لازم پاستا با کلم بروکلی:

ماکارونی یا پاستا با طعم سبزیجات    1 بسته
کلم بروکلی کوچک خرد شده    3 عدد
بادام هندی (یا زمینی) بوداده (نمکی یا بدون نمک)    نصف فنجان 
پنیر پارمسان    3 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده و خرد شده    1 عدد
نمک    مقداری
 آبلیمو     به مقدار لازم
 روغن زیتون     1 قاشق غذاخوری
 فلفل قرمز    به مقدار دلخواه 
 

طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی:

در یک قابلمه بزرگ به مقدار لازم آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید، چند قاشق نمک اضافه کنید. بعد از جوشیدن آب، پاستا را در آب بریزید. حدود 8 دقیقه زمان بدهید تا پاستا بجوشد و آبکش کنید.

سپس روغن زیتون در یک ظرف بریزید و کلم بروکلی، سیر، پنیر پارمسان، آبلیمو و بادام را اضافه کنید با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

در پایان بعد از آماده شدن پاستا سس تهیه شده را به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص جهت سرو بریزید.

با دانه های فلفل قرمز و پنیر پارمسان روی پاستا را تزئین می کنیم. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو)

طرز تهیه پاستای بروکلی:

مواد لازم پاستای بروکلی :

 پاستا    300 گرم 
قارچ     8 عدد 
 کلم بروکلی خرد شده     یک پنجم پیمانه
 پیاز    1 عدد 
 سیر    3 حبه 
 خامه    3 قاشق غذاخوری 
 سس گوجه فرنگی    2 قاشق غذاخوری 
 پودر پنیر پارمسان    2 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل قرمز    به مقدار لازم
آویشن    به مقدار لازم
روغن زیتون    به مقدار لازم
 

طرز تهیه پاستای بروکلی :

نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.

در فاصله به جوش آمدن آب تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به آن یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیاز را داخل تابه تفت دهید.

بعد از تفت دادن پیازها قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ ها تفت بخورند و آب نیندازند.

بعد از 4 دقیقه تفت دادن قارچ ها، کلم بروکلی را اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و کمی کلم را تفت دهید و در حین تفت دادن کلم، سیر، نمک و فلفل قرمز را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید  تا آب آن کشیده و خنک شود.

محتویات تابه ای که سبزیجات را داخل آن  تفت دادید داخل ظرف دیگری بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق  روغن داخل آن بریزید و سس گوجه فرنگی را به همراه آویشن در روغن تفت دهید.

سپس سبزیجات تفت داده شده را داخل سس گوجه فرنگی بریزد و خامه را اضافه کنید. سس را مدام هم بزنید و اگر قوامش زیاد شد به آن مقدار کمی آب اضافه کنید.

سس آماده شده را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمیسان را به پاستاها اضافه و غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

سالاد ماکارونی با مرغ و کلم:

درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ و کلم,نحوه ی درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ و کلم

مواد لازم برای سالاد ماکارونی با مرغ و کلم :

ماکارونی شکلی خشک    1 لیوان 
سینه ی مرغ    1 عدد
کلم سفید خردشده    2 لیوان 
خیارشور خرد شده    1 لیوان 
هویج رنده شده    1 عدد 
سس مایونز     یک دوم لیوان
نمک و فلفل سیاه    مقداری 
 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کلم :

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بپزید، سپس ماکارونی را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. و کمی آب سرد روی آن بریزید تا حدی که خیلی بی نمک نشود. ماکارونی و تمام مواد خرد شده را داخل ظرف بزرگتری بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

برای تهیه ی سس، سس و مقدار کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی ماکارونی ها و موادتان بریزید. و به آرامی مخلوط کنید، سالاد ماکارونی را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا