روش درست کردن تارتلت گردو
روش درست کردن تارتلت گردو
وسایل مورد نیاز:
آرد يك و نيم پيمانه
پودر شكر نصف پيمانه
كره 120 گرم
تخم مرغ يك عدد
نمك
نصف قاشق چايخوري
وانيل
يك قاشق چايخوری
مواد لازم مياني:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
عسل پنج قاشق غذاخوري
پودر شكر 100 گرم
روش درست کردن خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد ميدهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه ميكنيم تا خمير يكدست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم.
طرز تهيه مواد مياني:
تخممرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را ميزنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه ميكنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالبهاي تارتلت قرار ميدهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد ميكنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار ميدهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برميداريم و مواد مياني را درون آن ميريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه ميگذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال ميكنيم.
افزودن دیدگاه جدید