رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک پنیر با سیب

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک پنیر با سیب

وسایل مورد نیازخمیر کیک :

کراکر سبوس دار گندم     سه فنجان
 کره آب شده    نصف فنجان

روش درست کردن :

فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

مواد داخل کیک :

 پنیر خامه ای    800 گرم
 شکر    یک فنجان
 وانیل    یک قاشق چای خوری
 تخم مرغ     4 عدد
 آرد     یک چهارم فنجان
دارچین    3 قاشق چای خوری
آب سیب    یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده    14 برش

روش درست کردن :

در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید. (  بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پای سیب )

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا