رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک پودینگ موکا

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک پودینگ موکا

وسایل مورد نیاز :

آرد      یک پیمانه
پودر کاکائو      یک پیمانه
 بکینگ پودر     2 قاشق مرباخوری
 شکر سفید      سه چهارم پیمانه
 شیر پرچرب     یک پیمانه
شکر قهوه ای     سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده     115 گرم
نمک     یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ     یک عدد
وانیل     کمی
قهوه دم کرده     سه چهارم پیمانه

روش درست کردن :

_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا