رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک گردویی با اسانس موز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک گردویی با اسانس موز

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

وسایل مورد نیاز برای 5 نفر :

تخم مرغ     4 عدد
وانیل     1/2 قاشق چای خوری
 اسانس موز      1 قاشق غذا خوری
 شکر     1/2 پیمانه
شیر     1 پیمانه
گردو خرد شده     1 پیمانه
 کره یا روغن مایع     3/4 پیمانه
آرد الک شده     1/2 پیمانه
بکینگ پودر     1 قاشق غذا خوری

روش درست کردن :

کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5  دقیقه دیگر بماند کافی است .

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا