رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن زاکوتو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن زاکوتو

آماده سازی :240 دقیقه
پخت : 35 دقیقه

وسایل مورد نیاز برای درست کردن زاکوتو برای 8 نفر:

پودر کیک آماده  ترجیحا پرتقالی      1 عدد
 خامه  پر چرب     100  گرم  
 پنیر ماسکارپونه     200  گرم   
 پرتقال پوست کنده و فیله شده     1 عدد
سیب  با پوست خورد شده     1  عدد   
شکلات های ریز     1  لیوان     
 پودر ژلاتین        4  قاشق چای خوری    
 آب     1/2  لیوان
شکر      100  گرم  

 

روش درست کردن زاکوتو:

1- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.
2-  زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید
3-  پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد
4-  میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد
5-  پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید
7-  هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید
8-  مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید
9-  روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید
10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا