رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک میوه ای کلاسیک

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک میوه ای کلاسیک

​زمان آماده کردن : 20 دقیقه

وسایل مورد نیاز :

سفیده‌ تخم مرغ     1 عدد
 شکر     50 گرم
 انگور سیاه      یک دسته‌ی کوچک
 برگ بو      مقدار کافی
 کیک میوه‌ گرد      20 سانتی‌متری
 نارنگی      1 تا 2 عدد
 انجیر تازه رسیده     1 تا 2 عدد
 کامکوات      چند عدد
 فیسالیس‌‌‌‌‌‌‌‌‌      چند عدد
روبان قرمز یا طلایی     65 سانتی

وسایل مورد نیاز برای خامه‌ی روی کیک :

سفیده‌ی تخم‌مرغ     2 عدد
 شکر قنادی     175 گرم

 
روش درست کردن :

به آرامی سفیده‌ی تخم‌مرغ را در یک کاسه‌ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه‌ی پخت بپاشید. انگور و برگ‌های بو را داخل سفیده‌ی تخم‌مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید. اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.

زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه‌ی روی آن را درست کنید. یک کاسه‌ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه‌ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید. خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.

نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه‌ای قرار دهید. یک روبان دور پایه‌ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان‌ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا