رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شکلات رویایی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شکلات رویایی

وسایل مورد نیاز :

انجیر خشک  75 گرم
کشمش ریز     50 گرم
آب پرتقال     2 قاشق سوپخوری
 مغزها(فندق، پسته، بادام)     150 گرم
شکلات تلخ     200 گرم
شکر     75 گرم
کره     75 گرم
 شکر قهوه ای     25 گرم
تخم مرغ درشت     1 عدد (حدوداً 70 گرم)
زرده تخم مرغ     1 عدد
بیسکویت ساده خرد شده     175 گرم

روش درست کردن شکلات رویایی:

انجیر خشک را خرد کرده و با کشمش مخلوط می کنیم و ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن اضافه می نماییم.

کره و شکلات در ظرفی ریخته و روی بخار آب یا مایکروویو قرار می دهیم تا هر دو آب شده و یکدست شود ( حتماً در این مرحله کره و شکلات باید یکدست شود)

تخم مرغ درشت و زرده تخم مرغ ، شکر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی می زنیم تا مواد مخلوط گردد.

یک قابلمه را آب کرده و یک کاسه فلزی روی آن قرار میدهیم به طوری که کاسه بالاتر از آب داخل ظرف باشد و بخار آب به کاسه بخورد (روش بن ماری) حرارت را ملایم می کنیم.

کره و شکلات و مخلوط تخم مرغ را در کاسه روی آب ریخته و آرام آرام هم می زنیم (حدوداً ۴ تا ۵ دقیقه تا تخم مرغ ها بپزد) سپس ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال ، مغزهای آجیل و انجیر و کشمش را اضافه و مخلوط می کنیم و در آخر بیسکویت ساده خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم (زیاد نبابد هم زد به روغن می افتد) حرارت مواد شکلات بقدری است که با انگشت میتوان حس کرد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا