رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی آردی برای نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی آردی برای نوروز

وسایل مورد نیاز :

کره      100 گرم
 روغن جامد      100 گرم
 پودر شکر      75 گرم
 آرد ذرت      65 گرم
آرد سفید قنادی     200 گرم
بیکینگ پودر     1/8 قاشق چایخوری
وانیل     1/8 قاشق چایخوری
پودر هل     1/2 قاشق چایخوری

روش درست کردن :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا