رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک آلو سیاه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک آلو سیاه

مدت زمان آماده سازی و پخت : 80 دقیقه

وسایل مورد نیاز جهت تهیه کیک آلو سیاه :

آرد      3 پیمانه
 روغن مایع     1 پیمانه
 تخم مرغ     4 عدد
 آلو سیاه      4 عدد
ماست     1 پیمانه
شکر     1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
نمک     1/8 قاشق چایخوری
وانیل     1/2 قاشق چایخوری

 

روش درست کردن کیک آلو سیاه :

فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاريم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.

روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را مي ريزيم.

سپس آرد و  بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.

قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم مي ريزيم و بعد باقي مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک مي چينيم و در فر به مدت 45_50 دقيقه می پزیم .

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا