رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن بیسکویت ساده وانیلی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن بیسکویت ساده وانیلی

وسایل مورد نیاز برای بیسکویت ساده وانیلی :

آرد       2 پیمانه
 نمک      یک چهارم قاشق چایخوری
 کره نرم شده در دمای محیط       200 گرم
 شکر      نصف پیمانه
وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری

روش درست کردن بیسکویت ساده وانیلی :

این دستور بیسکویت یک دستور ساده پایه است که می توانید به سلیقه خود مقداری پوست لیمو ترش یا شکلات چیپسی و ... به مواد آن اضافه کنید یا پس از پخت با مارمالاد یا شکلات ذوب شده آن را تزیین و سرو کنید.

کره و شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا