رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک داخل ساندویچ ساز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک داخل ساندویچ ساز

می توانید کیک عصرانه را داخل دستگاه ساندویچ ساز درست کنید خیلی هم عالی می شود.

وسایل مورد نیاز کیک بدون فر :

کره نرم     100 گرم
 شکر      1/2 پیمانه
تخم مرغ      2 عدد
آرد      1 پیمانه
بکینگ پودر     1 قاشق چایخوری
شیر     2 قاشق سوپخوری
وانیل     به مقدار کم
گردوی خرد کرده     به مقدار لازم
کشمش     به مقدار لازم

روش درست کردن کیک بدون فر :

کره نرم و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کرمی و سبکتر گردد. بعد تخم مرغ ها را تک تک همراه با وانیل اضافه کنید. بعد از اینکه تخم مرغ اول به خورد مواد رفت، تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کرده و شیر را نیز اضافه کنید.

در صورت تمایل مقداری از خمیر را برداشته و با مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کنید. یا به خمیر گردو، کشمش و ... اضافه نمایید. ساندویچ ساز را روشن کنید تا داغ شود. سپس باز کرده و چرب کنید و یک لایه از خمیر کیک را در خانه های ساندویچ ساز بریزید.

مواد را بیش از حد پر نکنید تا فضایی برای پف کیک بماند. سپس ساندویچ ساز را بسته و 5 دقیقه صبر کنید. بعد از این مدت، پخت کیک را با خلال دندان امتحان کنید. در صورت تمایل قبل از ریختن خمیر کیک در خانه ساندویچ ساز یک لایه کنجد بپاشید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا