رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کوکی سمولینا

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کوکی سمولینا

کوکی یک دسر محبوب است که انواع زیادی دارد، در این مطلب طرز تهیه کوکی سمولینا را آموزش می دهیم.

وسایل مورد نیاز برای کوکی سمولینا :

آرد       100 گرم
 آرد سمولینا     100 گرم
 بکینگ پودر      1 قاشق چایخوری
پودر هل     1 قاشق چایخوری
پودر شکر     50 گرم
کره     100 گرم

روش درست کردن کوکی سمولینا :

فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کرده کره و پودر شکر با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست گردد، در کاسه ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید.

خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر گذاشته، سینی را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار داده تا بپزد بعد از پخت صبر کنید تا کوکی کاملا خنک گردد و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.

نکاتی برای درست کردن کوکی سمولینا :

آرد سمولینا از یک نوع گندم به نام دوروم بدست می آید. این گندم نسبت به سایر ارقام گندم دارای املاح و مواد معدنی بیشتری است، پروتیین زیادتری دارد و ماکارونی تهیه شده با آرد این گندم به رنگ زرد کهربایی می باشد که این رنگ به علت وجود بتاکاروتن (که پیش ساز ویتامین A می باشد) و یک نوع آنتی اکسیدان (که خاصیت ضد سرطانی دارد) در سمولینا است.

این آرد ویتامین B و هیدرات های کربن غنی تری هم دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماند، لذا لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهدبود و نهایتا منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهد شد.

این آرد را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا