رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مینی کیک کره بادام زمینی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مینی کیک کره بادام زمینی

این مینی کیک خوشمزه و ساده را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید.

وسایل مورد نیاز برای  کیک کره بادام زمینی :

کره      85 گرم
 شکر قهوه ای     یک پیمانه
 زرده تخم مرغ      2 عدد
شکلات تلخ      115 گرم
شیر     یک پیمانه
آرد     یک و یک سوم پیمانه
جوش شیرین     یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
وانیل     یک قاشق چایخوری
نمک     به مقدار لازم

مواد لازم رویه :

کره به دمای محیط رسیده      200 گرم
 کره بادام زمینی     250 گرم
 پودر شکر      3 قاشق سوپخوری

روش درست کردن کیک بادام زمینی :

برای درست کردن کیک ها، کره و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی به خوبی با همزن مخلوط کنید تا پف کنند.

زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط بکنید.

شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید و به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید.

آرد الک شده، بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه بکنید.

شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.

خمیر را در قالب های کاپ کیک از قبل چرب شده بریزید طوری که حدود دو سوم از قالب ها پر شود.

بعد آنها را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار داده تا بپزند.

برای حصول اطمینان از پخت مینی کیک ها خلالی چوبی در آنها فرو کنید. در صورتی که تمیز بیرون آمد یعنی آنها پخته اند.

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی با همزن، به خوبی بزنید.

کره بادام زمینی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

پودر شکر را به آرامی اضافه کرده  و مخلوط کنید.

پس از این که کرم به غلظت مناسب رسید، آن را در قیف قنادی ریخته و روی مینی کیک ها را با آن تزئین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا