روش درست کردن کوکیز پسته ویژه عید نوروز
روش درست کردن کوکیز پسته ویژه عید نوروز
وسایل مورد نیاز برای کوکیز پسته :
کره نرم 115 گرم
شکر قهوه ای 115 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل 100 گرم
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
خلال پسته 100 گرم
مربای زردآلو 100 گرم
روش درست کردن کوکیز پسته :
کره و شکر را با همزن برقی هم زده تا به شکل کرم درآید.
تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته ریخته و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
بعد از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
افزودن دیدگاه جدید