رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن سوفله شکلات تلخ

تاریخ انتشار:

روش درست کردن سوفله شکلات تلخ

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.

وسایل مورد نیاز برای سوفله شکلات تلخ :

خامه      یک و یک دوم پیمانه
 نشاسته ذرت      یک قاشق سوپخوری
 پودر کاکائو     سه چهارم قاشق سوپخوری
 شکلات تلخ      150 گرم
زرده تخم مرغ     4 عدد
سفیده تخم مرغ     4 عدد
پودر شکر     سه چهارم پیمانه
کره     به مقدار لازم

روش درست کردن سوفله شکلات تلخ :

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار داده تا مواد کاملا حل گردد.

زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف بکنند.

پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

بعد روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا