روش درست کردن کیک لاوا
دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده می کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است.
اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می شود و هیچ گونه شکری به آن اضافه نمی کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه کیک لاوا که یک کیک بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده های شما است از کاتلا استفاده کرده ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
وسایل مورد نیاز برای تهیه کیک لاوا :
کره ۲۵ گرم
کاتلا ۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روش درست کردن کیک لاوا :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تابهای را روی گاز قرار دهید و کره را در آن بیندازید تا آب شود. بعد کاتلا را به کره اضافه کنید.
نمک، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید بعد الک بکنید.
درون ظرفی، شکر، وانیل و نیمی از تخم مرغ ها و زرده باقی مانده تخم مرغ ها را با همزن برقی کاملا مخلوط بعدکنید تا حجم مواد سه برابر گردد. کره و کاتلا را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مواد را با لیسک، کاملا با هم مخلوط بکنید.
ترکیب آردی را اضافه کنید و مواد را کاملا با لیسک هم بزنید. به اندازه ای که نمک بین دو سر انگشتتان بماند، به مخلوطتان نمک اضافه بکنید.
مواد کیک را در قالب های سرامیکی یا فلزی تک نفره بریزید طوری که یک سانتی متر از سر قالب خالی بماند. قالب را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید سپس قالب را از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه با یک چاقو دیواره های کیک را از قالب جدا کنید بعد آن را برگردانید تا کیک از قالب خارج شود. کیک لاوا را می توانید با یک اسکوپ بستنی سرو کنید.