رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کوکی نوتلا

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کوکی نوتلا

وسایل مورد نیاز برای تهیه کوکی نوتلا :

زرده تخم مرغ      1 عدد
 وانیل     نصف قاشق چایخوری
 نوتلا     یک سوم لیوان
آرد       یک دوم لیوان سر خالی
نوتلا     4 قاشق غذاخوری
فندق خرد شده     1 قاشق غذاخوری

روش درست کردن کوکی نوتلا :

همه ی مواد را به غیر از فندق و 4 قاشق غذاخوری نوتلا را داخل غذا ساز،  ریخته خمیر بدست آمده را گلوله کنید و وسط آن را گود کنید و نوتلا و فندق بریزید و داخل سینی فر کاغذ بیاندازید و کوکی ها را روی کاغذ بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر 180 بپزید.

نکته برای کوکی نوتلا :

میزان آرد را به یک سوم پیمانه به اضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که آن یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شل است و گرنه ممکن است لازم نباشد، درجه حرارت را به 160 تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاید و در آخر، همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا