رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک خرمالو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک خرمالو

وسایل مورد نیاز برای کیک خرمالو :

خرمالوی پوست گرفته و پوره شده     1 لیوان
 آرد     3 لیوان
شیر      1 لیوان
شکر      1 لیوان
روغن     1 لیوان
تخم مرغ     4 عدد
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده     نصف ليوان

روش درست کردن کیک خرمالو :

ابتدا از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار گردد. سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم بعد پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا پخته شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا