روش درست کردن فاج فندق
روش درست کردن فاج فندق
وسایل مورد نیاز برای تهیه فاج فندق :
شکلات تلخ یا شیری 400 گرم
شیر عسلی 400 گرم
فندق خام خرد شده 120 گرم
فندق اضافه 1/3 پیمانه
روش درست کردن فاج فندق :
فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا تست شود، بعد پوست فندق ها را جدا کرده و خرد بکنید.
قالب مربع 18 یا 20 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.
افزودن دیدگاه جدید