رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک کوکواستار ترکیه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک کوکواستار ترکیه ای

وسایل مورد نیاز برای کیک کوکواستار ترکیه ای :

تخم مرغ       2 عدد
شیر       1 استکان
شکر      1 استکان
 روغن زیتون یا روغن مایع     نصف استکان
آرد     1 لیوان
کاکائو     2 قاشق غذاخوری
وانیل شکری     1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر     نصف پاکت

وسایل مورد نیاز برای لایه میانی کیک کوکواستار :

کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه)       1 پاکت
پودر نارگیل      2 لیوان
شیر       2 لیوان

وسایل مورد نیاز برای گاناژ :

خامه صبحانه صورتی      1 بسته (200 میلی لیتر)
 شکلات شیری     2 پاکت (160 گرم)

روش درست کردن کیک کوکواستار ترکیه ای:

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم زده تا کشدار و کرمی رنگ بشود، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده اضافه کرده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.

لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کرده تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و بعد آن را در یخچال قرار دهید.

گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش رسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کرده و خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا خنک شود.

کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب کرده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار بدهید و بعد سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا