طرز تهیه پوره کدو حلوایی
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
از پوره کدو حلوایی در تهیه رولت کدو حلوایی، کیک کدو حلوایی، کاپ کیک کدو حلوایی، نان کدو حلوایی، بروانی کدو حلوایی و... می توان استفاده نمود.
برای تهیه پوره کدو حلوایی بهتر است از کدو حلوایی های شیرین استفاده کنید که نیازی به اضافه کردن شکر نداشته باشند. پوره کدو حلوایی فریز شده به مدت یک سال مورد استفاده خواهد بود. در ادامه با خواص بی نظیر کدو حلوایی آشنا خواهیم شد.
جهت آشنایی با طرز تهیه رولت کدو حلوایی به بخش انواع شیرینی ها مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه پوره کدو حلوایی
کدو حلوایی شیرین |
1 عدد متوسط |
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
- فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- پس از شستن و خشک کردن کدو حلوایی، به کمک چاقوی آشپزخانه قسمت فوقانی کدو حلوایی را جدا کنید.
- تخمه های کدو حلوایی و پالپ های آن را به کمک یک قاشق غذاخوری خارج کنید. تخمه های کدو حلواییرا به این روش بو دهید.
- کدو حلوایی را به 4 تا 8 قسمت تقسیم کنید.
- سپس آن ها را درون سینی بچینید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فر با درجه حرارت 180 قرار دهید. تا زمانی که چنگال به راحتی درون کدو حلوایی فرو رود و کاملا مغز پخت شده باشد.
- پس از خنک شدن کدو حلوایی ها، پوست آن را به کمک چاقو جدا کنید و کدو ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.
- در این مرحله به کمک غذاساز، کدو حلوایی های خرد شده را پوره کنید.
- پوره کدو حلوایی را درون کیسه های زیپ دار ریخته و به صورت مسطح در فریزر نگهداری کنید.
از خواص کدو حلوایی چه می دانید؟
- کدو تنبل خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
کدو تنبل تقریباً به اندازه هویج حاوی کاروتنوئید است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی برای مقابله با سرطان، بیماری های قلبی عروقی یا آفتاب سوختگی موثرند. نتایج پژوهش های اپیدمیولوژیک نشان می دهد رابطه ای بین مصرف سبزیجات سرشار از کاروتنوئیدها و کاهش سرطان به ویژه سرطان پروستات، سینه و کولون وجود دارد.
علاوه بر این کریپتوگزانتین و آلفا کاروتن دو نوع دیگر از این کاروتنوئیدها هستند که قادرند از رشد و تکثیر سلول های سرطان زا جلوگیری کنند. به نظر می رسد که مصرف کاروتنوئیدهای غذایی خیلی بهتر از مصرف مکمل است. توصیه می کنیم مصرف مواد غذایی نارنجی را در برنامه غذایی تان بگنجانید.
- کدو تنبل برای مقابله با پیری چشم ها
کدو تنبل حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو رنگدانه کاروتنوئیدی برای سلامت چشم ها مفیدند. این رنگدانه ها مانند فیلتری در برابر نور آبی اشعه های خورشیدی عمل می کنند که برای سلامتی سلول های شبکیه مضر هستند. در سال 2001 یک گروه از محققان فلوریدا ثابت کردند افرادی که میزان این دو رنگدانه بدنشان زیاد است 82 درصد کمتر در معرض ابتلا به دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری قرار می گیرند. نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد مصرف زیاد لوتئین و زآگزانتین چه از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این رنگدانه چه از طریق مصرف مکمل ها میزان این دو رنگدانه ی شبکیه را بالا می برد.
- کدو تنبل و قند خون
سال پیش محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدند که عصاره ی کدو تنبل می تواند به کاهش قند خون حیوانات و انسان کمک کند. اثرات مثبت کدو به کاروتنوئیدها و برخی از پُلی ساکاریدهای آن مربوط می شود. البته واقعیت این است که کدو تنبل می تواند به طور جزیی قند خون را بالا ببرد که در این مورد هم جای نگرانی نیست.
- کدو تنبل برای تقویت سیستم ایمنی بدن و ریه ها
محققان آمریکایی بررسی های گسترده ای روی بتاکاروتن انجام داده و به این نتیجه رسیدند علاوه بر این که این ترکیبات خواص آنتی اکسیدانی دارند بلکه می توانند به عملکرد برخی از سلول های سیستم ایمنی بدن کمک کنند. برای همین هم باعث تقویت این سیستم می شوند.
اگر سیگار می کشید نیز می توانید به خواص مفید کدو تنبل اعتماد کنید. به خاطر اینکه ترکیبات آنتی اکسیدانی آن به سلامت ریه ها خدمت زیادی می کنند. توجه داشته باشید که برای سیگاری ها مصرف بتاکاروتن موجود در مواد غذایی مفید می باشد و این افراد باید از مصرف مکمل بتاکاروتن بپرهیزند. به خاطر اینکه این مکمل ها خطر ابتلا به سرطان را در این افراد بالا می برد.
برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.
افزودن دیدگاه جدید