رفتن به محتوای اصلی

بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان - استاد انصاریان (بخش بیست و پنجم) + متن

تاریخ انتشار:
بیست و پنجمین قسمت از بیانات ارزشمند شیخ حسین انصاریان با موضوع «بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان»
بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان - استاد انصاریان

پخش

بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان - استاد انصاریان (بخش بیست و پنجم) + متن

بیست و پنجمین قسمت از بیانات ارزشمند شیخ حسین انصاریان با عنوان « بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان» ویژه ماه مبارک رمضان / مدت زمان سخنرانی : 57 دقیقه

بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان - استاد انصاریان (بخش بیست و پنجم) + متن

متن سخنرانی بخش بیست و پنجم :

خداوند به دو شکل رحمت خود را به انسان ها ارزانی می دارد. یکی از انواع آن رحمت واسعه است که به همه ی مخلوقات داده می شود. اگر خدا نخواهد این رحمتش به مخلوقات برسد کل هستی به عدم تبدیل خواهد شد و در لحظه ای نابود می شود.

رحمت دیگر خداوند رحمت خاصه ی اوست که به بندگان خاص او تعلق می گیرد و بخشی از آن در دنیا و بخشی در آخرت به آنها خواهد رسید. این رحمت به شکلی است که شیطان نیز به بخشیده شدن طمع می کند.

تجلی ایمان به خدا و قیامت در انسان ها به اشکال مختلف دیده می شود. با توجه به آیات قرآن همه ی مردان و زنان مؤمن محب و دوستدار هم هستند و اهل نفاق و جدایی نیستند. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند که اگر کسی از امتم از برادر دینی خود کینه ای به دل داشته باشد او را نخواهم بخشید تا خود را درمان کند و کینه را از دل بیرون کند. خداوند به شرطی تمام گناهان انسان را می بخشد که گذشت را پیشه ی خود کند و کینه از دل بزداید. آسان بگیرید تا خدا به شما آسان بگیرد.

دست کشیدن بر سر یتیمان، توجه به حیوانات و امر به معروف و نهی از منکر با روی گشاده و با زبان خوش از جمله اموری است که جاده ی بهشت را برای انسان هموار می کند و انسان را به سعادت می رساند. خداوند می فرمایند که بندگان واقعی من اهل نماز بوده و زکات می دهند و در مدار اطاعت الهی قرار دارند. آنها مطیع رسول و اولیاء الله هستند و تا لحظه ی مرگ از این مدار خارج نخواهند شد. اینان به طور حتم مورد رحمت خداوند هستند و در بهشت جاودان خواهند شد.

بنده نوازی پروردگار در ماه رمضان - استاد انصاریان (بخش بیست و پنجم) + متن

ویژه نامه مرتبط : 

ویژه نامه نشانی از آسمان - ویژه ماه مبارک رمضان​

ویژه نامه احکام روزه و روزه داری

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا