رفتن به محتوای اصلی

مستند «تیشه به ریشه» اعترافات جاسوس موساد / احمدرضا جلالی کیست؟

تاریخ انتشار:
بخشی از اعترافات جاسوس موساد (احمدرضا جلالی)
❖ دریافت فیلم

مستند «تیشه به ریشه» اعترافات جاسوس موساد / احمدرضا جلالی کیست؟

مستند «تیشه به ریشه» کاری از معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات بوده و حاوی بخشی از اعترافات احمدرضا جلالی (پزشک، پژوهشگر و استاد دانشگاه) است که‌ به اتهام جاسوسی برای موساد و کمک به شناسایی دانشمندان هسته ای و نظامی ایران در اردیبهشت ماه 1395 طی سفر از سوئد به ایران، توسط سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شناسایی و دستگیر شد.

علی رغم صدور حکم اعدام وی به ادعای برخی منابع، تحقیقات همچنان ادامه دارد...

مستند «تیشه به ریشه» اعترافات جاسوس موساد / احمدرضا جلالی کیست؟

به گزارش خبرنگار ضیاءالصالحین به نقل از ایسنا، از طریق منابع آگاه شنیده شده که حکم اعدام احمدرضا جلالی در دستور اقدام قرار گرفته و این حکم حداکثر تا آخر اردیبهشت ماه جاری اجرا خواهد شد.

⮜ جلالی به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت و پس از محاکمه و طی مسیر طولانی قضائی به اعدام محکوم و حکم صادره مورد تایید دیوان عالی کشور قرار گرفت.

اطلاعاتی که این مزدور رژیم صهیونیستی از برنامهٔ هسته‌ای کشور به سازمان جاسوسی- تروریستی موساد ارائه کرده بود، متاسفانه منجر به ترور و شهادت دو دانشمند هسته‌ای کشور شد.

موضوع بسیار قابل تامل، آن بود که به دلیل اقامت موقت این جاسوس در کشور سوئد و جلب همکاری وی به موساد در همان کشور، دولت سوئد بنا به درخواست رژیم صهیونیستی، پس از بازداشت وی در ایران به او اقامت دائم و پس از محاکمه و صدور حکم اعدام وی، به او تابعیت سوئدی اعطاء نمود تا نظام قضایی ایران را تحت فشار قرار دهد!!

⮜ برخی تحلیلگران سیاسی معتقدند که کل پروژهٔ بازداشت حمید نوری در سوئد و تشکیل دادگاه نمایشی برای وی در آن کشور با هدف فشار بر دولت ایران جهت رهاسازی احمدرضا جلالی بوده است.

این تحلیلگران می گویند دولت ایران با اجرای حکم احمدرضا جلالی، ضمن اجرای یک حکم قضایی لازم الاجرا، امکان اقدامی دیگر مشابه بازداشت حمید نوری را از دولت سوئد سلب خواهد کرد.»

احمدرضا جلالی چه کسی است؟

⮜ احمدرضا جلالی چه کسی است؟

احمدرضا جلالی متولد سال ۱۳۵۰ یکی از مهمترین ماموران اطلاعاتی سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی است که توسط سربازان گم نام امام زمان(عج) شناسایی و دستگیر شده است. جلالی پس از پایان تحصیلاتش در رشته پزشکی وارد وزارت بهداشت و در بخش ستاد بحران آن وزارتخانه مشغول به کار می‌شود.

جلالی در سال ۱۳۸۰ با توجه به وضعیت شغلی وارد یک پروژه مشترک با وزارت دفاع می‌شود.این همکاری تا سال ۱۳۸۲ ادامه یافته و پس از آن از آن وزارت‌خانه منفک می‌شود. این جاسوس موساد پس از پایان پروژه همکاری با وزارت دفاع به یک پژوهشگاه مهم رفته و از طریق آن بار دیگر همکاری‌اش را با وزارت دفاع آغاز می‌کند. جلالی به موازات همکاری با چند وزارت‌خانه مهم از کشور خارج شده و سعی می‌کند این بار در یک پوشش جدید با داخل کشور ارتباط بگیرد. جلالی در دوره آموزشی و پژوهشی دریک کشور اروپایی در تور اطلاعاتی سازمان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی افتاده و شروع به همکاری با موساد می‌کند. نکته جالب آن‌که جلالی در اعترافات خود مامور موساد را فردی منظم و مرتب معرفی کرده است که در بخش ایمنی و حوادث به او تقاضای همکاری داده است.

مامور موساد از جلالی می‌خواهد خانواده‌اش را از کشور خارج کرده و سوابق خود در ایران را به اطلاع او برساند، در این مرحله احمدرضا جلالی مورد ارزیابی دقیق اطلاعاتی از جانب موساد قرار می‌گیرد. ماموران موساد در دو مرحله جلالی را مصاحبه کرده و مورد ارزیابی فنی قرار می‌دهند. جلالی می‌گوید در طول مصاحبه متوجه سوالات غیر معمول شده، اما به آن توجه نکرده است! افسران موساد برای جلب اعتماد جلالی به خود در ابتدا خود را افسران امنیتی اتحادیه اروپا معرفی کرده تا بتوانند سوژه را به خود نزدیک کنند.

احمدرضا جلالی، جاسوس موساد

موساد مرحله به مرحله جلالی را در مسیر اهداف خود هدایت کرده و او را آماده جاسوسی در داخل کشور می‌کنند. جلالی در این باره در اعترافات خود می‌گوید: «عمده دیدارها با افسران موساد در پوشش مصاحبه کاری، درباره پروژه‌هایی در بخش دفاعی کشور بود که در آن من در کنار افرادی چون دکتر(شهید) شهریاری و دکتر(شهید) علی‌محمدی در آن حضور داشتم!» یکی از مهم‌ترین خواسته‌های موساد از جلالی جمع آوی اطلاعات از دانشمندان صنعت هسته‌ای کشور بوده است.ماموران موساد از جلالی می خواهند که با نفوذ در داخل کشور اطلاعات و پازل‌های امنیتی را برای آنها پر کند. موساد از جلالی می‌خواهد اطلاعات افراد مختلف در پروژه‌های علمی کشور را جمع آوری و برای‌ آنها دسته‌بندی کند. جلالی از این مرحله به بعد متوجه می‌وشد قرار است برای یک سازمان امنیتی نقش جاسوس را بازی کند. جلالی توسط موساد آموزش حفاظتی دیده و برای انجام ماموریت راهی ایران می‌شود.

احمدرضا جلالی، جاسوس موساد

⮜ موساد دو تلفن همراه در اختیار جلالی قرار داده که یکی برای گذاشتن قرار اطلاعاتی و دیگری برای ارتباطات شخصی بوده است. این مزدور دشمن در بیش از ۵۰ ملاقات با ماموران موساد حاضر شده و برای آن‌ها مبالغی را به عنوان حق الجلسه دریافت می‌کند. علاوه بر این موساد به جلالی قول تابعیت در یک کشور اروپای غربی را نیز به این جاسوس پوششی وعده می‌دهد.

جلالی اطلاعات کامل( محل کار، تردد و منزل) برخی دانشمندان نخبه کشور چون شهیدان شهریاری و علی‌محمدی را در اختیار موساد گذاشته و این سازمان منحوس توسط عامل مزدور خود قرار داده تا عملیات ترور و شهادت آن‌ها اجرا شود.

مجید شهریاری , مصطفی احمدی روشن , مسعود علی محمدی , داریوش رضایی نژاد

موضوع بسیار قابل تامل، درباره احمدرضا جلالی آن است که به دلیل اقامت موقت این جاسوس در کشور سوئد و جلب همکاری وی به موساد در همان کشور، دولت سوئد بنا به درخواست رژیم صهیونیستی، پس از بازداشت وی در ایران به او اقامت دائم و پس از محاکمه و صدور حکم اعدام وی، به او تابعیت سوئدی اعطاء نمود تا نظام قضایی ایران را تحت فشار قرار دهد! جلالی به عنوان پزشکی که می‌توانست مرهمی برای مردم محروم کشورمان باشد؛ به جای استفاده از جایگاه علمی خود کج راهه خیانت به کشور را انتخاب کرده و به زودی به سزای اعمال خود خواهد رسید.

 

منابع:
1. خبرگزاری ایسنا
2. خبرگزاری فارس
3. خبرگزاری مشرق نیوز
4. خبرگزاری صدا و سیما

موضوع فیلم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا