خوشنویسی دعای روز بیست و نهم ماه رمضان + متن، ترجمه و تفسیر
خوشنویسی دعای روز بیست و نهم ماه رمضان + متن، ترجمه و تفسیر
خوشنویسی دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان به خط مهدی پورعسکری
دعای روز بیست و نهم ماه رمضان، متضمن معارفی همچون پوشش رحمت خدا، توفیق و حفظ از گناه و پاکی دل از تاریکی های شک ها و اوهام باطل می باشد. در این بخش از سایت ضیاءالصالحین یکی از زیباترین دعاهای ماه مبارک رمضان را با هم بخوانیم:
متن و ترجمه دعای روز بیست و نهم ماه رمضان :
اللَّهُمَّ غَشِّنِی فِیهِ بِالرَّحْمَةِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ التَّوْفِیقَ وَ الْعِصْمَةَ وَ طَهِّرْ قَلْبِی مِنْ غَیَاهِبِ التُّهَمَةِ یَا رَحِیماً بِعِبَادِهِ الْمُؤْمِنِین.
ای خدا در این روز مرا به رحمت خود درپوشان و هم توفیق و حفظ از گناهان روزی فرما و دلم را از تاریکی های شک ها و اوهام باطل پاک دار ، ای خدای مهربان بر اهل ایمان.
برای دسترسی به ادامه «خوشنویسی دعاهای روزانه ماه رمضان» اینجا کلیک کنید
توجه : برای مشاهده تصاویر در ابعاد اصلی و بزرگ تر روی آن ها کلیک کنید.
برای دانلود و دریافت تصاویر از فایلهای با کیفیت بالای پیوستی استفاده نمایید.
برای دریافت تصویر، یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.
مطالب مرتبط و پیشنهادی :
ویژه نامه شب و روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
تفسیر دعای روز بیست و نهم ماه رمضان
تهمت هایی که ظلمت و تاریکی می آورد، 2 نوع است:
1) تهمت به خداوند
ظلمت و تاريكی تهمت، گاهی ممكن است ـ العیاذ بالله ـ به سبب اتهام زدن به خداوند ايجاد شود كه درواقع، نتيجۀ نارضايتی به تقدير و مشيت الهی است.
در روايت آمده كه خداوند خطاب به موسی(علیه السلام) فرمود: «دشمن ترين افراد به من، كسی است كه به من تهمت می زند! حضرت موسی(علیه السلام) گفت: پروردگارا چه كسی بر تو تهمت می زند؟ خداوند فرمود: آن كسی كه به مصلحتش، اموری را تقدير كرده ام و گمان می كند كه اگر چنين نبود، بهتر بود و راضی به تقدير من نيست.» [مجلسی، بحار الأنوار، ج 68، ص 142]
2) تهمت به مردم
گاهی ظلمت و تاريكی قلب، به سبب اتهام واردكردن به بندگان خدا ايجاد می شود كه در زمرۀ گناهان كبيره است. تهمت به مردم، خود بر دو نوع است که شامل عمومی و شخصی می شود. تهمت به مردم از حیث عمومی، آن است که انسان قوم، نژاد، ملیت یا باورمندان دینی را متهم کند و از حیث شخصی، این است که شخص خاص در نظر گرفته شود. همۀ این تهمت ها (تهمت به خداوند و مردم) باعث تیرگی قلب می شود.[محمدی ری شهری، محمد، ميزان الحكمه، ج 1، ص 538]
افزودن دیدگاه جدید