مکتب شیرازی ها؛ داعشی های شیعه نما!
نگاهی مختصر به جریان مکتب شیرازی و تشیع لندنی
اسلامخواهی پس از بیداری و روشنگری افکار یکی از نیازهایی است که جهان اسلام بدان پی برده و احساس نیاز کرده است. حرکتی که با انقلاب اسلامی ایران آغاز شد اما در فراز و فرودهای سیاسی و حیلههای دشمن مکار و دسیسه باز آنگونه که باید و شاید به مرحله اجرا درنیامد.
ایام محرم که میرسد با وجود تلخی اتفاق کربلا در آن، دنیا با پیام آزادی و آزادگی امام حسین (علیهالسلام) آشنا میشود؛ پیامی آنقدر بزرگ و مهم که به قول امام روحالله زنده نگاه داشتن اسلام بهخاطر محرم و صفر اسلام است؛ ماهی که به ما یاد میدهد دچار اسلام آمریکایی و یزیدی نشویم؛ ماهی که به ما یاد می دهد زیر بار ذلت نرویم و... هر سال هم به مدد برکات ماه محرم، خون تازهای در رگهای جهان اسلامی میجوشد؛ هرچند در دهههای اخیر و پس از انقلاب اسلامی استکبار جهانی سعی کرد با رشد و بسط وهابیت از شبه جزیره عربستان به جهان حقیقت اسلام ناب محمدی را که درعاشورای حسینی (علیهالسلام) متبلوراست پنهان کند. اما این یک واقعیت است که شیعه و سنی این ایام را پاس میدارند و به اشکال مختلف ارادت خود را به ساحت خاندان اهلبیت (علیهمالسلام) را نشان میدهند و به سوگ مینشینند.
اما همانطور که گفته شد در چند دهه اخیر سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن دشمن، به سراغ اسلام آمده است؛ اسلامی که زمانی مانند ادیان دیگر در دنیای قرن بیستم حل شده بود و به برکت انقلاب اسلامی مانند مسیحیت زنده شد و پیام بازگشت به خود را از انقلاب اسلامی گرفت. این یک حقیقت است که تا قبل از وقوع انقلاب اسلامی، دین اسلام هم مانند مسیحیت درحال محو شدن بود همین امروز نیز کم نیستند نشانههایی که وجود دارند و میگویند اسلام در حکومتهای دنیا حضور جدی ندارد؛ کابارهها، مشروبفروشیها و حتی درهم بودن غذای حلال و حرام در کشورهای اسلامی همانند دوران ستمشاهی هنوز هم در جهان اسلام سایه افکنده است.
اسلامخواهی پس از بیداری و روشنگری افکار یکی از نیازهایی است که جهان اسلام بدان پی برده و احساس نیاز کرده است. حرکتی که با انقلاب اسلامی ایران آغاز شد اما در فراز و فرودهای سیاسی و حیله های دشمن مکار و دسیسه باز آن گونه که باید و شاید به مرحله اجرا درنیامد. با این وجود نیاز فطری انسان ها باعث شد تا بیداری اسلامی یا به قول غربی ها بهارعربی پدید آید؛ بیداری که باز هم با فریب و نیرنگ معاویه گونه استکبار و کم کاری های ما در معرفی انقلاب اسلامی پس از امام خمینی منجر به قدرت گرفتن گروهک دست ساز آمریکایی یعنی داعش شد.
داعش گروهکی است که پیشینهاش را در القاعده و اعضای آن میتوان جست که یکی از مهمترین شعارهایش نابودی شیعیان و تفکر شیعی است؛ یعنی همان شیعیانی که به اسلام در قرن بیستم حیاتی دوباره بخشیدند بهزعم این گروهک متحجر باید نابود شوند! اسلامی که از امپراتوری عثمانیاش ترکیه لاییک و بیبندوبار و عربستان سعودی با وهابیت خشک مغز و کوتهفکر مانده بود ایرانش نیز مانند ترکیه توسط حکومت دستنشانده پهلوی سکولاریزه شده بود و تنها اسمی از اسلام را به همراه داشت.
داعش همانطور که همه میدانیم زاییده اسلامهراسان است و البته محصول کمکاریهای جدی ماست. اما تحرکات چند دهه اخیر صهیونیستها برای مقابله با جمهوری اسلامی تنها به قدرت گرفتن وهابیت و شکلگیری القاعده و داعش ختم نمیشود؛ فروپاشی از درون همیشه یکی از شعارهای اصلی سیاستمداران غربی بوده است؛ پدیدهای که با عاملی موسوم به نفوذ آن را عملیاتی و اجرایی میکنند.
نفوذ اشکال مختلفی دارد، اما بدترین مورد آن نفوذ در میان دستگاه مذهبی و حوزههای علمیه است. جریان حجتیه از جمله عواملی است که سالها برای نفوذ در سیستم تربیتی حوزههای علمیه تلاش کرده سیستمی که به گفته امام جمعه مشهد آیتالله علمالهدی این روزها فعالیت بیشتری از خود نشان میدهد اما در این میان جریان دیگری نیز در دستگاه دینی شیعیان در یک دهه اخیر خود را نشان داده که به گروهک شیرازیها موسوم است؛ گروهکی که سعی در تحریف و تخریب مسیر انقلاب و تشیع دارد. مقام معظم رهبری نهتنها در سخنرانیهای اخیرشان درباره این گروهک ابراز نگرانی کردند، بلکه حتی در میانه دهه ۸۰ که این گروهک برای مردم شناخته شده نبود سخنان قابلتأملی از نحوه نفوذ دشمن در دستگاه دولتی داشتهاند با این مضمون که ایشان میفرمودند دشمن به جنگ رودرو با ما نمیآید، بلکه مثلاً به قم میرود و در میان علما آیتالله ضعیفی را از نظر بینش سیاسی و تحلیلگری پیدا میکند و ضمن پروبال دادن به او وی را برای انتشار افکارش در دنیا تحریک میکند و به اسم وجوهات از اندیشههای غلط او حمایت مالی میکند.
حال یکی از موضوعاتی که در ایام محرم متأسفانه در ۱۰ سال گذشته دامنگیر شیعیان شده دعوای قمه زدن یا قمه نزدن است درحالیکه علمای روشنبین و مطلع همراه با ولیفقیه زمان این عمل را نادرست و وهن شیعه میدانند عدهای آنچنان بر این عمل تأکید دارند که گویی هدف از قیام کربلا این عمل عجیب و غیرمستند بوده است عملی که گفته میشود تنها سندش گچبر دربار یزید بوده که آن نیز در اعتبار حرفهایش جای شک و شبهه زیادی است. حال این افراد تمام شعائر کربلا و اهداف قیام امام حسین (علیهالسلام) را رها کردهاند و همگام با شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب و منافقین به تقدس این رفتار میپردازند که هیچ، تازه اقدام به برپایی دستههای قمهزنی در شهرهای مهم غربی و آمریکایی میکنند و سهواً و عمداً آب به آسیاب دشمن میریزند. آن هم در شرایطی که داعش با وحشیگری و پخش فیلم از سربریدنهای مثلاً متمردین از اسلام!!! و انجام رفتارهای زننده غیراسلامی و غیرانسانی سعی دارد اسلام را آنگونه که اسلام هراسان میخواهند و اربابانشان طرحریزی کردهاند نشان دهند.
در حالی تشیع با وجود ائمه عقلگرای خود که در چنین اتفاقی زمینه رشد و بالندگی بسیاری یافته موافق با رفتارهایی که باعث تسلط دشمن به هر شکل بر مسلمانان شود نیست. لذا تأکید گروهک شیرازی بر رفتارهای خرافی و جاهلانهای همچون قمهزنی عجیب و قابل تأمل است. متأسفانه آنها برای این که خود را اثبات کنند؛ حتی به سراغ برخی از علما و مراجع رفته و با شانتاژ خبری و سوءاستفاده از نفوذی که در بیت برخی از علما و آیتاللههای حوزوی دارند سعی در وارونه جلوه دادن حقیقت و گرفتن اظهارات مطابق با میل خود از این علما میکنند.
اما واقعاً آیا هدف قیام امام حسین (علیهالسلام) این گونه رفتارها بوده است؟! آیا آزادگی، ظلمستیزی، امر به معروف و نهی از منکر، امر به لقمه حلال که از مهمترین ارکان واقعه کربلاست را باید این چنین قربانی اغراض برخی به نام عزاداری امام حسین (علیهالسلام) کرد به شکلی که کل واقعه کربلا با آن عظمت اثرگذاری تاریخی دیده نشود و تنها سنت غلطی که یک عارضه بر عزاداریهاست، هدف باشد نه وسیله؟! آیا این کار، ظلم به امام حسین (علیهالسلام) و قیام ایشان در کربلا نیست!
بیشک وظیفه عزاداریها و برپایی هیأتهای سوگواری زنده نگه داشتن اهداف و سبک زندگی ایشان است نه انحراف و پرداختن به اتفاقاتی که هیچ چیز برای انسان و بشریت به بار نمیآورد. اما سؤال آخر ما آن است افرادی که معتقد به قمهزنی و ریختن خون خود در مراسم سوگواریهایشان هستند از خود بپرسند چرا با سرچ نام شیعه در گوگل و برخی دیگر از موتورهای جستجوگر اینترنتی بهجای دیدن تصویرهای عظیم عزاداریها، تنها قمهزنیها نشان داده میشود. کلماتی چون شیعه، عاشورا، امام حسین، محرم... را کافی است در اینترنت جستجو کنیم تا بازخوردهای منفی چنین حرکتهایی را بهتر و بیشتر دریابیم.
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
تهیه و تنظیم : معصومه طاهری/فرهنگ نیوز
افزودن دیدگاه جدید