رفتن به محتوای اصلی
روتیتر
بهداشت کودک؛

فواید سیب زمینی شیرین برای نوزادان

تاریخ انتشار:
در این مقاله در مورد قرار دادن سیب زمینی شیرین در برنامه روزانه نوزادان پاسخ داده شده؛ همچنین برخی از دستورالعمل‌های ساده با استفاده از این ماده غذایی جامد به شماارائه خواهد شد. پس، ادامه این مقاله را با دقت مطالعه کنید.
سیب زمینی شیرین

فواید سیب زمینی شیرین برای نوزادان

سیب زمینی شیرین ، یک منبع غنی از کربوهیدرات ها و بتا کاروتن است. به همین دلیل، می توان ادعا کرد که این گیاه می تواند یک منبع عالی غذایی برای بهبود روند رشد و حفظ سلامت فرزند شما باشد. از آنجایی که سیب زمینی شیرین غنی از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم، کلسیم و ویتامین A، C و B است، بسیاری از مادران علاقه مند به اضافه کردن این ماده غذایی به رژیم روزانه فرزند خود هستند. درست مثل هر ماده غذایی جدید، قرار دادن سیب زمینی شیرین در برنامه روزانه نوزادان نیز ممکن است سؤالات زیادی را در ذهن مادران جوان به وجود آورد. سن مناسب برای معرفی سیب زمینی شیرین به برنامه غذایی کودک من چند ماهگی است؟ چند دستور العمل غذایی ساده با استفاده سیب زمینـی شیرین برای نوزادان، کدام ها هستند؟

در ادامه این مقاله، سؤالات شما در مورد قرار دادن سیب زمینـی شیرین در برنامه روزانه نوزادان پاسخ داده شده؛ همچنین برخی از دستورالعمل های ساده با استفاده از این ماده غذایی جامد به شما ارائه خواهد شد. پس، ادامه این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

چه زمانی می توان سیب زمینی شیرین را در برنامه غذایی نوزادان قرار داد؟

در ابتدا  به یاد داشته باشید که پس از شش ماهگی، کودک شما می تواند سیب زمینی شیرین را در برنامه روزانه خود داشته باشد؛ در واقع، زمانی که فرزند شما بتواند از سایر مواد غذایی جامد استفاده کند، شما می توانید سیب زمینـی شیرین را نیز به وعده های غذایی او اضافه کنید. اگر کودک شما از خوردن سیب زمینی شیرین (یا هر سبزی دیگری) اجتناب کرد، اصرار نکنید؛ شما می توانید آن را با سایر مواد غذایی طعم دار کرده و یک یا دو بار در هفته در رژیم غذایی او قرار دهید. همان طور که قبلاً بیان شد، سیب زمینـی شیرین حاوی کربوهیدرات ها و ویتامین های ضروری برای بهبود روند رشد بدن فرزند شما است. همچنین، این ماده غذایی مزایای بهداشتی دیگری برای بدن فرشته کوچک شما دارد.

فواید بهداشتی سیب زمینی شیرین برای نوزادان

سیب زمینی شیرین یک ریشه خوراکی است که در نقاط مختلف جهان، برای تهیه انواع مختلف وعده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه متفاوت از سیب زمینی است، اما شباهت های زیادی با آن دارد؛ به همین دلیل، نام این دو ماده غذایی نزدیک به هم است. در ادامه این مقاله، مزایای بهداشتی - سلامتی سیب زمینی شیرین برای کودک شما بیان شده است که عبارتند از:

1-سیب زمینی شیرین غنی از ویتامین A و بتا کاروتن است:

سیب زمینی شیرین یک ماده غذایی شگفت انگیز است که با دارا بودن ویتامین A، رشد سالم چشم های فرزند شما را تضمین می کند. همچنین، این ماده غذایی حاوی بتا کاروتن است؛ ترکیباتی که به بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن نوزادان کمک شایانی می کنند. در واقع، سیب زمینـی شیرین دارای 14187 واحد ویتامین A است؛ این ماده غذایی جامد یک سبزی با بالاترین غلظت ویتامین A می باشد که غذای ایده آلی برای بهبود روند رشد بدن فرزند شما و حفظ سلامت چشم های او به شمار می رود.

2-سیب زمینی شیرین غنی از نشاسته و فیبر است:

لازم است بدانید که سیب زمینی شیرین منبع غنی از فیبر نشاسته و رژیمی است. بدن نوزادان فیبر نشاسته را به قندها متصل کرده و از آن بعنوان یک منبع تولید انرژی استفاده می کند. در حالی که فیبر رژیمی به بهبود روند هضم مواد غذایی در بدن کودکان کمک می کند.

خواندن این مطلب مصرف زردآلو قدرت بینایی کودکان را تقویت می کند به شما توصیه میشود

3-سیب زمینی شیرین شامل انواع مولتی ویتامین ها است:

سیب زمینی شیرین فقط حاوی ویتامین A نیست؛ بلکه چندین ویتامین دیگر در این ماده غذایی وجود دارد. ویتامین C، E، K و ویتامین B1، B6 و B9 از جمله این مواد مغذی هستند. همه نوزادان به مجموعه این ویتامین ها برای رشد سالم ارگان های مختلف بدن و دستیابی به نقاط عطف رشد خود در هر زمانی نیاز دارند.

4-سیب زمینی شیرین غنی از مواد معدنی مهم است:

به خاطر بسپارید که وجود مواد معدنی کافی در بدن نوزادان متابولیسم سالم فرآیندهای مختلف را تضمین می کند. سیب زمینـی شیرین قهرمان این بخش است! این ماده غذایی یک منبع غنی از تمام مواد معدنی مورد نیاز برای بدن نوزادان است که مهم ترین این مواد معدنی عبارتند از: کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی.

در ادامه این مقاله، نمودار تغذیه ای و میزان مواد مغذی موجود در هر 100 گرم سیب زمینی شیرین مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ارزش غذایی هر 100 گرم سیب زمینی شیرین:

ارزش غذایی هر 100 گرم سیب زمینی شیرین به شرح زیر می باشد:

  • انرژی 86 کیلوکالری
  • کربوهیدرات 20.12 گرم
  • قندهای طبیعی 4.18 گرم
  • فیبر 3 گرم
  • پروتئین 1.57 گرم
  • چربی 0.05 گرم
  • کلسیم 30 میلی گرم
  • آهن 0.61 میلی گرم
  • منیزیم 25 میلی گرم
  • فسفر 47 میلی گرم
  • پتاسیم 337 میلی گرم
  • سدیم 55mg
  • روی 0.30 میلی گرم
  • ویتامین C4 میلی گرم
  • ویتامین B1 (Thiamin) 078 میلی گرم
  • ویتامین B2 (ریبوفلاوین) 0.061 میلی گرم
  • ویتامین B3 (نیاسین) 0.557 میلی گرم
  • ویتامین B6 209 میلی گرم
  • ویتامین B9 (فولات) 11 میکروگرم
  • ویتامین A 740 میکروگرم
  • ویتامین E24 میلی گرم
  • ویتامین K8 میکروگرم

 

فواید سیب زمینی شیرین برای نوزادان

چگونه می توان سیب زمینی شیرین مناسب راانتخاب کرد؟

  • نحوه انتخاب سیب زمینی شیرین مناسب برای تغذیه نوزادان:

سیب زمینی شیرینی را برای تغذیه فرزند خود انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و روشن با لکه های کوچک باشد. رنگ پوست این ماده غذایی باید در سراسر سبزی یکنواخت باشد. سیب زمینی شیرینی که دارای حفره های عمیق بوده یا روی پوست آن فرو رفته باشد را خریداری نکنید، زیرا ممکن است کرم هایی در داخل آن وجود داشته باشد. به علت ذخیره سازی نادرست، سلامت سیب زمینـی شیرین می تواند در معرض خطر قرار گیرد. بنابراین، هر نشانه ای از تغییر رنگ بر روی پوست این ماده غذایی را در حین خرید بررسی کنید. همچنین، این سبزی را از بازار قابل اعتماد بخرید تا آفت کش ها، آن را آلوده نکرده باشند.

  • نحوه ذخیره سازی سیب زمینی شیرین:

جالب است بدانید که نیازی به ذخیره سیب زمینی شیرین در یخچال وجود ندارد. شما می توانید این ماده غذایی را در دمای اتاق ذخیره کنید؛ اما شما باید ظرف یک هفته همه سیب زمینـی شیرین را مصرف کنید. اگر قصد دارید این ماده غذایی جامد را برای مدت طولانی ذخیره کنید، می توانید آن را در یک مکان سرد، تاریک و خشک (مانند انبار) نگه دارید که در آن دمای حدود 15 درجه سانتی گراد است. با این حال، بسیاری از کارشناسان تغذیه به مادران جوان و بی تجربه توصیه می کنند که سیب زمینـی شیرین را برای مدت بیش از یک ماه در منزل ذخیره نکنند.

روش های پخت سیب زمینی شیرین برای تغذیه نوزادان:

یادتان باشد که سیب زمینی شیرین را می توان به روش های مختلفی از جمله جوشاندن و کباب کردن، به طور کامل پخت. اما، به یاد داشته باشید که شما باید همیشه پوست این ماده غذایی را کنده باشید، زیرا پوست سیب زمینـی شیرین غنی از فیبری است که هضم آن برای سیستم گوارش فرزند شما دشوار می باشد. شما می توانید پوست سیب زمینی شیرین را بعد از پخته نیز بگیرید. در ادامه این مقاله، روش های پخت سیب زمینـی شیرین بیان شده است که عبارتند از:

  • پخت سیب زمینی شیرین در فر:

سیب زمینی شیرین به سادگی در فر پخته شده و نرم می شود؛ بدون آن که مشکلی ایجاد شود. فقط فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود. در این مرحله، سیب زمینـی شیرین را در سینی فر قرار داده و آن ها را به مدت 45 دقیقه کباب کنید تا به نرمی دلخواه برسند. پس از پخت کامل، فقط سیب زمینی شیرین را به دو قسمت تقسیم کنید و آن را به صورت تکه ای یا پوره به وعده های غذایی فرزندتان اضافه نمایید.

  • جوشاندن سیب زمینی شیرین:

آسان ترین روش برای پخت سیب زمینی شیرین، جوشاندن است. در این روش، سیب زمینـی شیرین را بشویید، آن را روی یک اجاق گاز قرار داده و به طور کامل بپزید. همچنین، شما می توانید سیب زمینـی شیرین را به قطعات کوچک تقسیم کرده؛ سپس در قابلمه قرار دهید تا به طور کامل نرم شود. جالب است بدانید که شما می توانید در هنگام تهیه پوره سیب زمینـی شیرین از آب آن را نیز استفاده کنید.

اگر کودکتان تب دارد و دنبال راهی برای کنترل ان هستید این مطلب کنترل تب کودکان با آب انار را بخوانید

  • بخارپز کردن سیب زمینی شیرین:

بخارپز کردن سبزیجات، شیرینی منحصر به فردی را برای غذاهای فرزند شما به ارمغان می آورد. برای این منظور، سیب زمینـی شیرین را بشویید، آن را به تکه های کوچک تقسیم کرده، در آب کم عمق ماهیتابه قرار داده و برای مدت 20 تا 25 دقیقه بر روی شعله متوسط ​​گاز بپزید تا به نرمی مورد نظر برسد. شما حتی می توانید از یک سینی بخار برای پخت سیب زمینـی شیرین استفاده کنید تا طعم و مزه سبزیجات کباب شده کلاسیک را به وعده های غذایی فرزند خود معرفی کنید.

  • کباب کردن سیب زمینی شیرین:

برای کباب کردن سیب زمینی شیرین، آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و به مدت 45 دقیقه در آتش زغال سنگ قرار دهید. این روش پخت، طعم و بوی منحصر به فردی را به وعده های غذایی کودک شما ارائه خواهد داد.

حالا که شما می دانید چگونه سیب زمینی شیرین را طبخ کنید، اجازه دهید تا دستورالعمل های مختلف غذایی برای کودک شما را معرفی کنیم

دستورالعمل های غذایی با استفاده از سیب زمینی شیرین برای بچه ها:

شما می توانید یک وعده غذایی شیرین را با استفاده از سیب زمینی شیرین به کودک خود ارائه دهید. این دستورالعمل ها به شما کمک می کند تا سیب زمینـی شیرین را در به راحتی در رژیم غذایی فرزند خود مصرف کنید. اکثر این دستورالعمل ها از آب زیادی برای به دست آمدن ترکیب یکنواخت استفاده می کنند؛ بنابراین، شما می توانید با خیال راحت، همه آن ها را به رژیم غذایی کودک بزرگ تر از شش ماه خود اضافه کنید. سیب زمینـی شیرین می تواند اولین ماده غذایی جامد برای تغذیه نوزاد شما باشد، زیرا بدن همه نوزادان به سادگی می تواند این ماده غذایی را هضم کند. در واقع شما می توانید پوره سیب زمینـی شیرین را به تنهایی یا در ترکیب با دیگر سبزیجات و مرغ به وعده های غذایی فرزند خود اضافه کنید. این روند، یک روش عالی برای تغذیه بدن کودک شما و تضمین سلامت او است. همان طور که قبلاً بیان شد، تمام دستورالعمل های غذایی سیب زمینـی شیرین برای نوزادانی که بیش از شش ماه سن دارند، مناسب هستند.

1-پوره سیب زمینـی شیرین:

شما برای تهیه پوره سیب زمینـی شیرین به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سیب زمینـی شیرین
  • آب

طرز تهیه پوره سیب زمینی شیرین:

برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین، فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود. در عین حال، سیب زمینـی شیرین را بشویید؛ آن ها را خیس کنید تا آلودگی های موجود در سوراخ های سیب زمینـی شیرین به طور کامل شسته شوند. پوست سیب زمینـی شیرین را نکنید. هنگامی که درجه حرارت فر به میزان مورد نظر رسید، سیب زمینـی شیرین را روی یک سینی پخت قرار داده و به مدت 45 دقیقه بپزید. هنگامی که سیب زمینی های شیرین پخته شد، آن ها را از فر بیرون آورده و به دو قسمت تقسیم کنید. در این مرحله، به آرامی پالپ های سیب زمینـی شیرین را از پوست آن جدا کرده و در مخلوط کن قرار دهید. مقداری آب به منظور همگن سازی و رسیدن به قوام مناسب، به سیب زمینی های شیرین اضافه کنید. مخلوط کردن این مواد را تا جایی ادامه دهید که پوره سیب زمینـی شیرین خانگی فرزند شما آماده شود. شما حتی می توانید به جای پختن سیب زمینـی شیرین، آن را بخارپز کرده یا در یک قابلمه درب دار به مدت 30 دقیقه بر روی شعله متوسط اجاق گاز بجوشانید. سپس، آب اضافی و پوره سیب زمینـی شیرین را به مخلوط کن انتقال داده و مرحله ذکر شده را ادامه دهید.

2-پوره سیب زمینـی شیرین و سیب:

شما برای تهیه پوره سیب زمینـی شیرین و سیب به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سیب
  • سیب زمینـی شیرین
  • آب

طرز تهیه پوره سیب زمینـی شیرین و سیب:

این یک دستور العمل ساده از پوره سیب زمینـی شیرین با افزودن سیب است. برای تهیه پوره سیب زمینـی شیرین و سیب، سیب و سیب زمینـی شیرین را پخته و له کنید. خمیر به دست آمده را در مخلوط کن قرار دهید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. در مورد سیب، این نکته مهم را به یاد داشته باشید که پوست این میوه برای سیستم گوارش فرزند شما مناسب نیست. همچنین، اطمینان حاصل کنید که این مواد به خوبی با هم مخلوط شده اند، به طوری که قوام مورد نظر به دست آمده باشد. هنگامی که همه مواد اولیه با هم مخلوط شدند، پوره سیب زمینـی شیرین و سیب خوشمزه برای تغذیه فرزند شما آماده شده است!

3-پوره سیب زمینـی شیرین و مرغ:

شما برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین و مرغ به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • مرغ بدون استخوان و تازه
  • سیب زمینی شیرین

طرز تهیه پوره سیب زمینی شیرین و مرغ:

برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین و مرغ، سیب زمینی شیرین و تکه های مرغ را به طور جداگانه، با استفاده از روش جوشاندن، بپزید. شما باید این مواد را تا جایی بجوشانید که نرم شده و به خوبی پخته شوند. در این مرحله، سیب زمینی شیرین و مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به مخلوط کن انتقال دهید. مقداری از آب مرغ را هم به مخلوط کن اضافه کنید تا پوره سیب زمینی شیرین و مرغ فرزندتان به قوام مورد نظر برسد. هنگامی که همه مواد به خوبی با هم مخلوط شد، پوره را به یک کاسه انتقال داده و به وعده های غذایی فرزند خود اضافه کنید.

4-پوره سیب زمینی شیرین و نخود فرنگی:

شما برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین و نخود فرنگی به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سیب زمینی شیرین
  • نخود فرنگی
  • سس سیب (اختیاری)
  • آب

برای اطلاع از اینکه چرا نباید به کودک عسل بدهید این مطلب را بخوانید

طرز تهیه پوره سیب زمینی شیرین و نخود فرنگی:

در ابتدا، پالپ سیب زمینی شیرین پخته شده را همراه با نخود فرنگی در مخلوط کن قرار دهید. روند مخلوط کردن مواد اولیه را تا زمان دستیابی به بافت همگن ادامه دهید. شما می توانید سس سیب را به منظور شیرین شدن پوره سیب زمینی شیرین و نخود فرنگی به آن اضافه کنید، زیرا برخی از نوزادان طعم نخود فرنگی را دوست ندارند. استفاده از آب نیز برای رسیدن به قوام مورد نظر توصیه می شود. پوره سیب زمینی شیرین و نخود فرنگی یک دستور غذایی سریع و مغذی برای نوزادان است که می تواند بسیار مفید باشد، به ویژه در روزهایی که فرزند شما زیاد گرسنه نیست.

5-پوره سیب زمینی شیرین و هویج:

شما برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین و هویج به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سیب زمینی شیرین
  • هویج
  • آب

طرز تهیه پوره سیب زمینی شیرین و هویج:

این یک دستورالعمل غذایی شگفت آور و ساده است که می توان آن را در ترکیب با هر سبزی دیگری در وعده هایی غذایی فرزند خود قرار داد؛ در این مورد، ما از هویج استفاده می کنیم. برای شروع، هویج را پوست کنده و آن را به قطعات کوچک برش دهید. تکه های هویج را همراه با سیب زمینی شیرین در یک قابلمه آب قرار داده و به طور کامل بخارپز کنید. هویج و سیب زمینی شیرین پخته شده را در مخلوط کن ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید. روند مخلوط کردن مواد اولیه را تا جایی ادامه دهید به ترکیب یکنواختی به دست آید. با توجه به ارزش تغذیه ای بالای پوره سیب زمینی شیرین و هویج، شما می توانید این غذای را بعنوان یک وعده شام یا ناهار برای تغذیه نوزاد خود مورد استفاده قرار دهید.

 

فواید سیب زمینی شیرین برای نوزادان

6-خوراک سیب زمینی شیرین و موز:

این وعده غذایی برای نوزادانی با سن 6 ماه و بالاتر مناسب است. شما برای تهیه خوراک سیب زمینی شیرین و موز به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سیب زمینی های شیرین
  • موز
  • آب

طرز تهیه خوراک سیب زمینی شیرین و موز:

برای تهیه خوراک سیب زمینی شیرین و موز، سیب زمینی شیرین را به قطعات ریز، خرد کرده و بپزید. سپس، تکه های موز را به آن اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کرده و برای رسیدن به قوام مورد نظر، مقداری آب به آن اضافه کنید. اکنون، غذای فرزند شما آماده است!

7-سوپ سیب زمینی شیرین و مرغ:

این سوپ برای نوزادانی با سن 8 ماه و بالاتر مناسب است. شما برای تهیه سوپ سیب زمینی شیرین و مرغ به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • مرغ بدون استخوان 100 گرم
  • 5 فنجان آب
  • 1 فنجان سیب زمینی شیرین پخته شده

طرز تهیه سوپ سیب زمینی شیرین و مرغ:

مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه قرار داده و بپزید. روند پخت مرغ را تا جایی ادامه دهید که نرم شود؛ آب آن را بیرون نریزید. در این مرحله، یک فنجان سیب زمینی شیرین پخته یا بخار پز شده را به مرغ اضافه کرده؛ همه مواد را به مخلوط کن انتقال دهید. سوپ مرغ را بر روی اجاق گاز با درجه حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد. در صورتی که مایل هستید تا سوپ سیب زمینی شیرین و مرغ فرزندتان رقیق باشد، مقداری آب جوش را نیز به آن اضافه کنید. پس از پخت، سوپ را در یک کاسه ریخته و آن را در وعده های غذایی فرزندتان مورد استفاده قرار دهید. سوپ سیب زمینی شیرین و مرغ، یک وعده غذایی سالم برای نوزادانی است که عاشق رژیم غذایی مایع هستند.

8-فرنی سیب زمینی شیرین:

این وعده غذایی برای نوزادان 12 ماه و بالاتر مناسب است. شما برای تهیه فرنی سیب زمینی شیرین به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • 1 فنجان برنج
  • 4 عدد سیب زمینی شیرین
  • 3 فنجان آب
  • 1 فنجان شیر

طرز تهیه فرنی سیب زمینی شیرین:

به یاد داشته باشید که شما می تواند با هر نوع غلاتی، فرنی سیب زمینی شیرین را تهیه کنید، اما روند برنج آسان برای سیستم گوارش در حال رشد فرزند کوچک شما مناسب تر است. بنابراین، ما در این دستورالعمل غذایی از برنج استفاده می کنیم. یک فنجان برنج شسته شده را در یک ظرف پخت و پز قرار دهید. سپس، سیب زمینی های شیرین را به قطعات کوچک خرد کرده و به برنج اضافه کنید. سه فنجان آب و یک فنجان شیر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط را به طور کامل طبخ کنید؛ مخلوط را به مدت 10-15 دقیقه بجوشانید. در مرحله آخر، شما می توانید شیر بیشتری را به فرنی سیب زمینی شیرین فرزند خود اضافه کنید تا رقیق تر شود. هنگامی که مواد تشکیل دهنده فرنی به خوبی پخته شد، شما می توانید این فرنی خوشمزه را به وعده های غذایی کودک خود اضافه کنید.

9- پنکیک سیب زمینی شیرین:

این وعده غذایی برای نوزادان 18 ماه و بالاتر مناسب است. شما برای تهیه پنکیک سیب زمینی شیرین به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1/2 فنجان سیب زمینی شیرین پخته شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/3 فنجان آرد
  • 1/2 بکینگ پودر
  • 1/4 فنجان شیر

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی شیرین:

سیب زمینی شیرین، تخم مرغ، آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس، شیر و یک قاشق غذاخوری کره را به این مواد اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله باید ترکیب یکنواختی به دست آید که هیچ توده ای در داخل آن وجود نداشته باشد. یک قاشق دیگر از کره را به ماهیتابه اضافه کرده؛ هنگامی که کره کمی گرم شد، خمیر را به ماهیتابه اضافه نموده و آن را طبخ کنید تا حباب هایی که از داخل پنکیک خارج می شوند را ببینید. بعد از دو دقیقه، طرز تهیه پنکیک سیب زمینی شیرین فرزند شما آماده است. زمانی که پنکیک خنک شد و به دمای اتاق رسید، می توانید آن را به وعده های غذایی فرزند خود اضافه کنید.

علاوه بر این دستورالعمل ها، راه های دیگری نیز برای تغذیه نوزادان با سیب زمینی شیرین وجود دارد که ترکیب آن با سبزیجات و غلات می باشد.

ترکیبات غذایی سیب زمینی شیرین برای نوزادان:

اگر برخی مواد غذایی جامد با سیب زمینی شیرین ترکیب شود، می توانند وعده غذایی خوشمزه ای را برای نوزادان فراهم کنند که کودک از شیرینی آن ها لذت برده و ترکیب غذایی را دوست خواهد داشت. برخی از مهم ترین این مواد غذایی عبارتند از:

1-سبزیجات:

شما می توانید سیب زمینی شیرین را با برخی از سبزیجات مخلوط کنید تا وعده غذایی شیرینی برای فرزندتان فراهم شود. برای این منظور، شما می توانید از هر سبزی مانند لوبیا، هویج، نخود فرنگی، کدو تنبل و غیره استفاده کنید.

2-غلات و حبوبات:

برخی از غلات و حبوبات را می توان با سیب زمینی شیرین مخلوط کرده و در بشقاب غذایی نوزادان قرار داد. برای این منظور، شما می توانید از دانه های غلات مانند برنج، جو و جو دوسر استفاده کنید.

3-موارد غذایی غیر گیاهی:

قرار دادن غذاهای غیر گیاهی مانند گوشت در رژیم روزانه نوزادان می تواند سلامت آن ها را تضمین کند. برای حصول اطمینان از اینکه کودک شما گوشت را دوست داشته باشد و همه مواد مغذی حیاتی برای رشد او تامین شود، شما می توانید آن را با برخی سبزیجات مانند سیب زمینی شیرین پودر مخلوط کنید تا طعم شیرینی به وعده غذایی نوزاد اضافه شود.

4-ماست:

ماست و سیب زمینی شیرین ترکیب بسیار مناسبی در وعده های غذایی نوزادان به شمار می روند، مخصوصا وقتی که سیب زمینی شیرین پخته باشد.

5-میوه ها:

لازم است بدانید که هر نوع میوه ای را می توان با سیب زمینی شیرین مخلوط کرد تا شیرین تر شود. ترکیب سیب زمینی شیرینبا

پوره انواع میوه ها شیرینی طبیعی را برای وعده های غذایی فرزند شما به ارمغان می آورد که هر کودکی آن را دوست دارد.

فواید سیب زمینی شیرین برای نوزادان

آیا ممکن است که بدن کودک شما به مصرف سیب زمینی شیرین آلرژی داشته باشد؟

درست مانند هر ماده غذایی جامد دیگری، ممکن است بدن کودک به سیب زمینی شیرین نیز حساس باشد. با این حال، سیب زمینی شیرین کمتر از سبزیجات دیگر مانند هویج و اسفناج (که منابع خوبی از بتا کاروتن هستند) باعث بروز واکنش های آلرژیک در بدن نوزادان می شود. بنابراین، همیشه پس از دادن سیب زمینی شیرین برای اولین بار به فرزند خود، به دنبال علائم زیر باشید؛ این علائم ممکن است چند دقیقه پس از مصرف یک آلرژن غذایی در بدن هر کودکی ظاهر شوند:

  • بروز بثورات پوستی در بدن کودک:

بثورات قرمز کوچکی بر روی پوست نوزادان ایجاد می شود که اغلب به شکل خوشه هستند.

  • تنگی نفس:

لازم است بدانید که یکی از علائم عمومی حساسیت بدن نوزادان به مصرف سیب زمینی شیرین، تنگی نفس است؛ کودک ممکن است بعد از مصرف این ماده غذایی خفه شده و دچار تنگی نفس شود.

  • درد شکم:

درد شکم نوزادان بعد از مصرف سیب زمینی شیرین، ممکن است با استفراغ و اسهال همراه باشد.

  • تورم دهان:

برای اطلاع از فواید مصرف پرتقال برای کودکان این مطلب را بخوانید

لب ها، زبان و عضلات گردن کودک ممکن است بعد از مصرف سیب زمینی شیرین متورم شود که این شرایط باعث ناراحتی شدید در هنگام بلع خواهد شد.

  • ضعف عمومی و سرگیجه:

نوزاد ممکن است بعد از مصرف سیب زمینی شیرین دچار سرگیجه شده و به طور ناگهانی با خستگی و ضعف عمومی روبرو شود.

این ها بعضی از علائم رایج آلرژی غذایی در بدن نوزادان هستند؛ شما همیشه باید بعد از بروز این علائم در بدن فرزند خود، با یک پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. با همه این توصیفات، یادتان باشد که سیب زمینی شیرین مزایای سلامتی فراوانی دارد و بعنوان یک وعده غذای عالی برای بهبود روند رشد و تضمین سلامت نوزاد شما به شمار می رود.

موضوع مقالات

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا