خوراکی هایی برای تقویت حافظه - آیت الله تبریزیان
پیوست | اندازه |
---|---|
خوراکی هایی برای تقویت حافظه - آیت الله تبریزیان | 8.3 مگابایت |
خوراکی هایی برای تقویت حافظه - آیت الله تبریزیان
در این کلیپ کوتاه با خوراکی هایی برای تقویت حافظه در کلام آیت الله دکتر عباس تبریزیان آشنا شوید.
خوراکی هایی برای تقویت حافظه
برای تقویت حافظه باید تغذیه را سالم کنید، مخصوصاً از روغن ناسالم استفاده نشود و روغن ارده (روغنی که بعد از اینکه کنجد را ارده کردند از آن روغن تهیه می کنند) در غذاهایتان استفاده کنید.
ارده کنجد را بهاشکال مختلف مانند حلواارده، اردهشیره و ارده و عسل میل کنید؛ گردو بخورید و پنیر بدون گردو نخورید؛ بههیچوجه آب یا نوشیدنی که در آن یخ انداخته شده باشد مصرف نکنید، مدتی نیز بلغمزاها را کمتر مصرف کنید یا همراه با مصلحات آن مصرف شوند.
هر روز نیم ساعت کندر بجوید (توجه کنید جویدن کندر در این مورد مؤثر است نه بلعیدن آن).
دم کرده اسطوخدوس و افتیمون نیز کمکتان خواهد کرد؛ میتوانید 50 گرم سیاه دانه را با گوشت کوب بکوبید (نه با آسیاب) و با 300 گرم عسل زنبوری چندگیاهی مخلوط کنید و آن را میل کنید.
ضمناً اگر طبعتان نیز سرد است باید مراقب باشید که سرتان را گرم نگه دارید.
در احادیث نیز در زمینه افزایش حافظه مواردی ذکر شده است از جمله قرائت قرآن کریم. یکى از امتیازهاى قرآن مجید آن است که تلاوت و به خاطر سپردنش سبب تقویت حافظه مى شود.
در حدیثی از امام صادق علیه السلام آمده است: ثلاثٌ یُذْهِبْنَ النِّسْیانَ وَ یُحْدِثْنَ الذُّکْرَ: قِراءَهُ الْقُرآنِ، وَ السِّواکُ وَ الصِّیامُ (دعائم الاسلام، ج 2، ص 137، ح 481) یعنی «سه چیز، فراموشى را از بین میبرد و حافظه را زیاد میکند: خواندن قرآن، مسواکزدن و روزه گرفتن».
*لازم به ذکر است تقویت حافظه به روی تمرکز تأثیر دارد اما بیشتر باید با تمرین، تمرکز را تقویت کرد.
*لزوم پرهیز از مصرف داروهای شیمیایی برای افزایش حافظه
افزودن دیدگاه جدید