در اصلاح مصرف آب فرهنگ سازی شود
![حضرت آیت الله نوری همدانی](/sites/default/files/styles/wide/public/2024-11/ayatollah%20noori%20hamadani_2.jpg.webp?itok=Gw3LPuf3)
به گزارش خبرنگار ضیاءالصالحین به نقل از حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار دکتر اردکانیان، وزیر نیرو گفتند: مسئله آب از موضوعات حیاتی کشور به شمار می رود و جزو احتیاجات اصلی مردم به شمار می رود.
این مرجع تقلید بر خدمت رسانی بیشتر به مردم تاکید کردند و افزودند: در اسلام مسئولیت به فردی، اجتماعی و شغلی تقسیم شده است. بر اساس فرهنگ اسلام همه مردم نسبت به هم مسئولیت دارند.
معظم له بیان داشتند: مسئولیت دوم اجتماعی است، زندگی انسانها هم اجتماعی است و همه نسبت به یکدیگر درجامعه مسئول می باشیم.
حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه در شرایط فعلی که آب کم است مردم هم وظیفه ای دارند و لازم است درست مصرف کنیم گفتند: منظور از مصرف یعنی حد و مرز مصرف را مشخص کنیم و براساس آن مصرف نمائیم.
معظم له بیان داشتند: از جمله مسائلی که می تواند در اصلاح مصرف اثرگذار باشد فرهنگ سازی است؛ اگر در هر کاری فرهنگ سازی کنیم موفق خواهیم بود.
افزودن دیدگاه جدید