۱۲ گزینه غذایی سالم برای رفع گرفتگی عروق
علاوه بر افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی، شما باید از عادات سمی مانند مصرف الکل و تنباکو جدا خودداری کنید تا دچار انسداد شریانها نشوید.
انسداد شریانها یا همان آترواسکلروز عواقب جدی سلامت به همراه دارد و بدتر از همه این که، یک دشمن خاموش است که هیچ نشانه مشخصی ندارد. رژیمهای غذایی غنی از چربی، احتمال انسداد شریانها، افزایش کلسترول، فشار خون بالا و مشکلات گردش خون را به همراه دارد.
برای جلوگیری از این بیماریها، ۱۲ گزینه غذایی مفید را به رژیمتان اضافه کنید:
سیر: سیر غنی از آنتی اکسیدان ها است که توانایی مبارزه با رادیکالهای آزاد را دارد. همچنین، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول شده، فشار خون را کاهش داده و منجر به بهبود جریان خون شما میشود. مصرف سیر خام از انسداد شریانها جلوگیری کرده و از تجمع چربی جلوگیری میکند.
روغن زیتون: مصرف این روغن از تشکیل کلسترول در شریانها جلوگیری کرده و برای حفظ سلامت قلب مفید است.
آووکادو: خواص مشابه روغن زیتون را دارد و اسیدهای چرب ضروری آن از اکسیداسیون چربی جلوگیری میکند. مصرف آووکادو باعث کاهش کلسترول بد شده و به شما احساس سیری طولانی مدت میدهد.
جو: جو یکی از گزینههای غذایی است که نباید از وعده صبحانه حذف شود. مصرف جو به شما احساس انرژی و سیری طولانی مدت میدهد و مانع ایجاد کلسترول در دیوارههای شریانی میشود.
میوههای حاوی پکتین: شامل توت فرنگی، سیب، گریپ فروت و انگور منجر به کاهش کلسترول آل دی آل خون میشوند. مصرف این میوهها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
مارچوبه: باعث کاهش سطح کلسترول بد خون میشود و از ایجاد لختههای خون جلوگیری میکند.
انار: مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده است و باعث کاهش آسیب ناشی از تجمع چربی در بدن میشود.
سویا: سویا و محصولات آن منجر به کاهش کلسترول آل دی آل شده و مصرف ۳ قاشق غذاخوری آن در روز، برای سلامت کلی قلب مفید است.
بروکلی: این سبزی تیره رنگ حاوی ویتامین کا است که منجر به حفظ سلامت شریانها میشود.
ماهیهای چرب: ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین و ماهی قزل آلا از جمله گزینههای سرشار از امگا ۳ برای جلوگیری از تشکیل لختههای خون هستند و منجر به کاهش فشار خون میشوند. حداقل یک گزینه از این ماهیها را هفتهای سه بار بخورید.
بادمجان: این سبزی تیره رنگ سبب پاک کردن شریانها و کاهش کلسترول میشود. بادمجان حاوی فیبرهای محلول برای حفظ سلامت قلب است.
زردچوبه: این ادویه زردرنگ یک غذای ضد التهابی است که از آسیبهای ناشی از تجمع چربی در دیواره شریانی شما جلوگیری میکند و خطر ابتلا به لخته شدن خون را کاهش می دهد.
منبع: آوای سلامت
افزودن دیدگاه جدید