رفتن به محتوای اصلی
روتیتر
حسنا فرنقی

طرز تهیه شیر بادام

تاریخ انتشار:
طرز تهیه شیر بادام

مواد لازم :

◄مغز بادام خام ۵۰ گرم
◄عسل  ۳ قاشق غذاخوری
◄آب سرد ۳ لیوان

طرز تہیـه:

ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن، ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.

نکته:

◄افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.

خواص:

◄این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
◄الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
◄برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
◄باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
◄برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
◄در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.

                     غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست           دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست

                                            ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐ

منبـــع: سایت حکیم دکتر حسین روازاده  

موضوع مقالات

دیدگاه‌ها

علی جمال دوست س., 04/04/2017 - 20:47

ببخشید میشه خواص  شیرعسل رو تو سایتتون قرار بدین؟

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا