مواد لازم :
◄مغز بادام خام ۵۰ گرم
◄عسل ۳ قاشق غذاخوری
◄آب سرد ۳ لیوان
طرز تہیـه:
ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن، ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.
نکته:
◄افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.
خواص:
◄این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
◄الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
◄برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
◄باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
◄برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
◄در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.
غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست
ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐ
منبـــع: سایت حکیم دکتر حسین روازاده
دیدگاهها
ببخشید میشه خواص شیرعسل رو تو سایتتون قرار بدین؟
باسلام
إن شاءالله بزودی واحد طب سنتی سایت به درخواست شما رسیدگی می کنند...