تبلیغ عفاف منهای حجاب، دسیسه استعمار و عوامل آن
21 تیرماه در تقویم، روز حجاب و عفاف نامگذاری شده است. روزی که مردم با بصیرت ایران اسلامی اعم از زن و مرد در مقابل توطئه مزدوران داخلی استعمارگران ایستادند و از حجاب و عفاف اسلامی دفاع کردند. «روز شنبه 21 تیرماه 1314 در مسجد؛ شعارهای ضد سلطنت و ضد حجاب زدایی داده می شد و مسجد یک پارچه سرود مقاومت سر داده بود.»[1]
اگر چه موضوع حجاب و عفاف اختصاص به بانوان ندارد و باید مردان نیز در نحوه لباس پوشیدن خود و سایر جنبه های اخلاقی، مراعات لازم را داشته باشند، اما شکی نیست که خدای بزرگ بخاطر حیای بیشتر بانوان و حفظ این گوهر ارزشمند(که مطابق با فطرت آنان است)، در مورد حجاب بانوان تاکید بیشتری کرده است.
نکته مهم: متاسفانه در این سالها و بر اثر القائات شیطانی رسانه های معاند، به گونه ای در ذهن برخی از بانوان کشور ما تفکری مهلک (چهارشنبه های سفید و...) جا افتاده که موضوع حجاب و عفاف از هم قابل تفکیک هستند؛ و می شود بدون داشتن چادر و حجابِ درست حسابی، عفت قابل قبولی داشت. در حالی که اصلا اینگونه نیست و شاید همین تفکر نیز در غرب یک زمانی در اوج قرار داشت و اینک طشت رسوایی آن از بام افتاده است. چه بسا رضاخان قلدر نیز همین طرز تفکر را داشت و به گونه ای فکر می کرد که با کشف حجاب هم ترقی می کنیم (به زعم خود و اربابانش) و هم کشف حجاب منافات با عفاف ندارد.
بانوان محترم باید توجه داشته باشند که عفاف منهای حجاب، سرابی بیش نیست و با داشتن حجاب است که عفاف کامل محقق می شود. «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْن؛ اى پيامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران كسانى كه مؤمن هستند بگو: چادرهايشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرايش و زيورهايشان در برابر ديد نامحرمان قرار نگيرد.] اين [پوشش] به اينكه [به عفت و پاكدامنى] شناخته شوند نزديک تر است، و در نتيجه [از سوى اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت.»[2] حقیقت امر این است که هر جایی حجاب اسلامی از طرف بانوان رعایت می شود؛ غالبا از طرف مردان، احترام بیشتری به جایگاه و شخصیت بانوان نهاده خواهد شد.
در اینجا خاطره ای جالب از خواهران مبلغه نقل می کنیم که در یکی از اماکن تهران به مناسبت یکی از اعیاد شکلات پخش می کردند و وقتی خانم بدحجابی رد می شد؛ چندتا از شکلات ها را در کف دستان خود می گرفتند و یکی را هم باز کرده و در میان آنها قرار می دادند و تعارف می کردند که حتماً آن شکلات باز شده را بردارند ولی بانوان با وجود اصرار یک شکلات پوشیده و دست نخورده را بر می داشتند که این خواهران در انتها فقط یک جمله می گفتند: «خواهرم! حجاب هم همینطور است...» و واقعاً هم در خانه اگر کس است یک حرف بس است...
راستی، شما باشید کدام شکلات را انتخاب می کنید؟!
پی نوشت:
1ــ کلیک کنید
2ــ احزاب/59
دیدگاهها
اين مثال أخري فوق العاىه بود
افزودن دیدگاه جدید