روش درست کردن تارت خرما و زردآلو
وسایل مورد نیاز برای تارت خرما و زردآلو :
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست (در صورت نیاز) ۱ قاشق سوپخوری
مواد میانی برای تارت خرما و زردآلو :
شکر ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پوست پرتقال رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق سوپخوری
خرما ۱۵ عدد
پودر بادام ۷۰ گرم
کره نرم شده ۵۰ گرم
مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپخوری
روش درست کردن تارت خرما و زردآلو :
آرد را در يکك كاسه الک بكنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمک را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.
وسط آرد را گود كنيد. تخم مرغ را در اين گودی بشكنيد، كره را هم حبه حبه ريز بكنيد و به تخم مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردی را با تخم مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمی به دست آيد.
بعد قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتیمتر استفاده كرده ايم. خمير را در قالب چرب شده پهن كنيد. روی خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.
تخم مرغ ها را در كاسه ای بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقی مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوری آرد را اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.
مواد آماده شده را روی خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود.
در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته های آنها را جدا كنيد. نيمه های خرما را روی تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روی سطح تارت را با قلم موی آشپزخانه، مارمالاد گرم شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روی تارت طلايی شود.
نکاتی برای درست کردن تارت خرما و زردآلو:
برای روی تارت به جای مارمالاد زردآلو، از عسل هم می توان استفاده كرد. برای گرم كردن مارمالاد يا عسل هم می توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم مثل قرار دادن روی بخار كتری يا بن ماری كمی آنها را شل و نرم كرد.
اگر ديديد خمير كمی خشک است به آن يک قاشق ماست اضافه كنيد.